Gimtadienio proga Vytaras Radzevičius sukvietė pulką draugų kartu pagaminti didijį sezono laimikį

Renginio arkimirka/Artūro Moisejenko nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2019-04-11 08:59
Pavasarišką antradienio popietę Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP kulinarijos studiją užtvindė žinomi žmonės, atsiliepę į Vytaro Radzevičiaus kvietimą praleisti vakarą drauge, naujai įrengtoje NEFF virtuvėje. Erdvioje studijoje visi puošėsi prijuostėmis ir noriai pozavo kitokiame amplua: Martynas Tyla su Neringa Zeleniūte, Haroldas Mackevičius su Elvana Mackevičiene, Gediminas Žilinskas su Deimante Kazėnaite, Indrė Stonkuvienė, Inga Žuolytė, Urtė Mikelevičiūtė, Artūras Swan ir kiti.

Linksmai nusiteikę svečiai rinkosi ne tik sužinoti kulinarinių paslapčių ir paragauti gurmaniškų jūros gėrybių patiekalų, bet ir pasveikinti V. Radzevičių gimimo dienos proga. Nuo svečių gautą naują voblerį Vytaras žadėjo išbandyti pasitaikius pirmai progai žvejoti.

Sukaktuvininkas Vytaras – žurnalistas, keliautojas, NEFF prekės ženklo ambasadorius Lietuvoje – džiaugėsi, kad savo didžiuoju naujojo žvejybos sezono laimikiu šį kartą galės pasidalinti draugų būryje ir juokavo, kad žuvies diena ištinka ne tik ketvirtadieniais. Susirinkusieji kartu gamino „džiunglių žuvį” bananų lapuose. Beje, Vytaras išlaikė paslaptį kokiuose vandenyse buvo pagauta didžioji žuvis, kuria liko sotūs net 25 gimtadienio svečiai: „gerų vietų neišduodu!” – šmaikštavo jis. 

Renginio arkimirka/Artūro Moisejenko nuotr.
Renginio arkimirka/Artūro Moisejenko nuotr.

Renginio šeimininkas svečiams linkėjo užsikrėsti ne tik žvejybiniu azartu, bet ir maisto gaminimo entuziazmu. „Šiandien tą galiu jums pažadėti! Namuose jau metus viską kepu ir verdu naudodamas NEFF virtuvės techniką ir, patikėkite, atradau tokių dalykų, be kurių dabar neįsivaizduoju savo virtuvės. Ji ne tik įkvepia naujiems neregėtiems eksperimentams, bet ir padeda pranokti savo paties lūkesčius! Be to, tai atsipalaidavimas ir malonumas, kurį kitoje virtuvėje man būtų sunku patirti…” – savo patirtimis nuoširdžiai dalijosi Vytaras.

Vėlų vakarą prie vieno ilgo stalo susėdę renginio dalyviai ragavo savo pagamintų patiekalų: smidrų su krabų mėsos padažu, ,,džiunglių žuvies”, o desertui buvo patiektas kompresuotas arbūzas su šaldytu ožkos pienu, šeivamedžiais ir braškėmis.

ČIOP ČIOP kulinarijos studijoje NEFF maisto gaminimo dirbtuvės vyksta antrus metus. Tokio pobūdžio NEFF prekės ženklo inicijuojami renginiai didžiulio virtuvės entuziastų susidomėjimo sulaukia ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. 

Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą

Naujausi straipsniai