Garsiausi vestuvių planuotojai ir būsimi jaunavedžiai Kaune mėgavosi neįprastomis vaišėmis

Inga Budrienė ir Ruslanas Bolgovas / Alinos Paurazės nuotr.
Inga Budrienė ir Ruslanas Bolgovas / Alinos Paurazės nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2016-01-28 10:50
AA

Pirmąkart Kaune organizuotas renginys „Dîner en Noir“ sutraukė gausų vestuvių planuotojų ir būsimų jaunavedžių būrį. Renginyje dalyvavo Laura Vagonė su komanda, Inga Budrienė su virtuvės šefu Ruslanu Bulgovu, Liucina Rimgailė, Tenerifėje atostogaujančios Viktorijos Prokofjevos atstovė Karina Mickevičiūtė ir dar daugiau nei 40 vestuvių planuotojų.

„Organizuodami vakarienę „Dîner en Noir“ siekėme parodyti, kad, sujungus stilingus dekoro sprendimus ir kulinarinį meistriškumą, tinkamai paruoštas bei parinktas maistas ir gėrimai gali sukurti ypatingą šventės nuotaiką“, – sakė renginį organizavusių švenčių kūrėjų 365 EVENTUS vadovė Sandra Kalėdienė. 

Juodais ir aukso potėpiais paskanintos degustacinės vakarienės aplinką puošė ypač kruopščiai suderintos dekoro detalės: juodos žvakės, įspūdingos floristinės kompozicijos, puoštos juodomis stručio plunksnomis, auksu siuvinėtos staltiesės ir kiti dekoro elementai. 

Laura Vagonė / Alinos Paurazės nuotr.

„Vakaro svečiams pasiūlėme pasinerti į avantiūrą – paragauti juodojo baravykų ir antienos rizoto, patiekto su 23 karatų aukso lapeliais, neįprastos juodos spalvos veršienos su juodąja, vadinamąja lavos druska, aukso dulkėmis ir juodųjų česnakų piurė. Desertui mūsų kulinarai paruošė mėlynių putėsius su auksinėmis figų salotomis – jie pagyvino patiekalų spalvinę gamą ir užbaigė vakarienę džiaugsminga ir gaivia nata“, – pasakojo idėjos sumanytoja Rita Markaitienė.

Laura Vagonė / Alinos Paurazės nuotr.

Naujienos 2016 metų vestuvėms

365 EVENTUS komandos nuomone, individualaus vestuvių stiliaus kūrimo idėja nebeapsiriboja tik stilingu maistu bei dekoru – vestuvėse siūloma naudoti ir kvapus.

„Nors vestuvių kvapo idėjos sklando jau keletą metų, tačiau jos kol kas nėra plačiai įgyvendinamos. Todėl naujovėms neabejingiems jaunavedžiams bei vestuvių planuotojoms renginio metu buvo pristatyti ir vestuvių kvapai. Koks kvapas gali privilioti šeimos harmoniją ar turtus, kaip tinka kvėpinti vestuves vasarą ar žiemą, koks kvapas tinkamas jūsų vestuvių datai ir kitus įdomius aspektus papasakojo kvapų  atstovas“, – apie renginio detales pasakojo S.Kalėdienė.

Jei norite, kad vestuvių stilistika būtų įgyvendinta iki galo, stilistė Miglė Plūkaitė patarė kvietime svečiams nurodyti ne tik aprangos kodą, bet ir kokių spalvų, suknelių ar kitų aprangos detalių savo šventėje nenorite matyti. 

Renginys vestuvių planuotojoms nustebino neįprastomis vaišėmis (11 nuotr.)
+5
Laura Vagonė / Alinos Paurazės nuotr.