Garsenybės degustacinėje vakarienėje stebėjosi netikėtais skoniais

Augustė Vedrickaitė ir Marijus Šeibokas, Redita Dominaitytė su dukra, Marija Grabštaitė
Augustė Vedrickaitė ir Marijus Šeibokas, Redita Dominaitytė su dukra, Marija Grabštaitė
2017-01-19 20:43
AA

Kartais tam, kad taptumei vilniečių mėgstama maisto vieta užtenka vos poros mėnesių. Tą įrodė sostinės restoranas, kuriame galima pasimėgauti įvairiais būdais pagaminta vištiena.

„Peri Peri“ istorija daugeliui kelia šypseną. Kuriamas įvaizdis, jog višta pati atsidarė restoraną. Ji yra pagrindinis veikėjas, kuris sau leidžia būti toks, koks nori. Tuo ketvirtadienio vakarą įsitikino ir garsenybės.

Susipažinti su restorano meniu atvyko ir atlikėja, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė. Dainininkė pasakojo, jog yra didelė vištienos gerbėja, o čia atrasti nauji, atrodytų, pabodusios vištienos skoniai jai paliko įspūdį.

Dovilė Filmanavičiūtė / Vakarienės organizatorių nuotr.

„Turiu tokią tradiciją – kiekvieną sekmadienį su šeima apsilankyti vis kitame restorane. Vis bambėdavau, kad Vilniuje trūksta įvairesnių pasaulio virtuvių. Džiugu, jog pagaliau atsirado vieta, kuri sujungia Afrikos, Portugalijos virtuves. O Portugalija yra mano pati mylimiausia šalis. Smagu, kad pagaliau pasaulis pas mus atvažiuoja, o ne mums reikia važiuoti kažkur“, – sakė D.Filmanavičiūtė.

Šventinėje vakarienėje taip pat apsilankė marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, dainininkė Augustė Vedrickaitė su širdies draugu, socialinio projekto moterims „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė su vyru Žydrūnu Stankumi, dizainerė Sandra Šernė su mama, verslininkai Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi Medišausku, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta, „X Faktoriaus“ finalininkė Marija Grabštaitė.

Žinomi žmonės ragavo restorano „Peri Peri“ patiekalų (39 nuotr.)
+33

Kviestiniams svečiams buvo patiekta tai, ką restorano lankytojai jau spėjo pamilti ir įvertinti. Susirinkę skanavo įvairiais būdais paruoštą vištieną, vištienos iešmelius, saldžiųjų bulvių traškučius, karibietiškas „cole-slow“ salotas, naminį humusą.

Dovilė Filmanavičiūtė / Vakarienės organizatorių nuotr.

Pagyrų sulaukė restorano pasididžiavimas – patiekalas „Krevečių jūra“, kuris net ir skeptiškai į krevetes žiūrinčius svečius stebino savo skoniu. Pagal specialų receptą marinuotos, grilyje keptos krevetės tapo viena iš vakaro pažibų. Desertui buvo patiekti pyragaičiai „Pasteis de nata“ – kepami restorano desertų meistrės pagal tikrą portugališką receptą nepaliko abejingų.

Aktorė Redita Dominaitytė į vakarienę „Ogmios mieste“ esančiame restorane atvyko su savo vaikais. Moteris juokėsi, jog jie niekada nevalgo krevečių, o štai čia restorane mėgavosi viena po kitos.