Gardūs kąsneliai: kepame žąsį, antį, vištą arba kalakutą

Šventinis įdarytas kalakutas / Shutterstock nuotr.
Šventinis įdarytas kalakutas / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2014-12-23 19:00
AA

Kalėdų rytas... Labinatės su namiškiais, apžiūrite dovanas, sėdatės už pusryčių stalo. Ar tada laikas galvoti apie šventinius pietus? Hm, gali būti vėloka. Todėl receptus traukiame šiandien! Koks Kalėdų stalas be jo viduryje besipuikuojančio paukščio?

Siūlome jums įvairių Ji24.lt receptų, kaip paruošti vištą, kalakutą, žąsį ar antį. Taip, tai užtrunka laiko, todėl, kad mėsa būtų minkšta, sultinga, gerai iškepusi, teisingai parinkite ruošimo laiką. Svarbus ir marinatas, ir tos valandos, kurias paukštis praleis šaldytuve.

Įsimintinų švenčių jūsų šeimai!

{recipe|1563}
{recipe|1440}
{recipe|1558}
{recipe|4510}
{recipe|1196}
{recipe|1265}
{recipe|1467}
{recipe|2095}
{recipe|2229}
{recipe|3365}
{recipe|3922}
{recipe|323}