Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu

Lašiša su padažu / Fotolia nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2016-12-09 06:00
„Gaminu kūrybingai“ – 15min ir „Kotanyi“ receptų projektas, skirtas šiuolaikiškoms namų šeimininkėms, siekiančioms praturtinti virtuvę ir paįvairinti mitybą. Su subtiliai suderintomis žolelėmis ir prieskoniais patiekalus pagaminsite greitai ir skaniai bei įnešite į savo virtuvę naujų kulinarijos pokyčių. Gyvenk aistringai, gamink kūrybingai!

  • Paprikas nuplaukite, supjaustykite į keturias dalis, išimkite sėklas ir sudėkite į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių, odelėmis į viršų. Kepkite, kol odelės pajuos. Išėmusios sudėkite į dubenį ir uždengtas palaikykite apie 10 minučių. Tada odeles nulupkite ir paprikas supjaustykite.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite paprikas, svogūnus. Supilkite vyną, užvirkite. Supilkite sultinį, grietinėlę, sudėkite pomidorų pastą, užvirkite ir ant nedidelės ugnies pavirkite 15 minučių.
  • Gautą padažą išplakite elektriniu plakikliu, pagardinkite pipirais.
  • Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pagardinkite žuvų prieskoniais ir iškepkite keptuvėje.
  • Tiekite su šiltu paprikų kremu, papuoškite paprikų juostelėmis, žalumynais.
Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą
Projekto partnerio inicijuotas ir parengtas turinys, už teksto turinį atsakingas partneris.

Naujausi straipsniai