Gerda Stiklickienė nesuvaldė ašarų prieš filmavimo kameras

Gerda Stiklickienė / Laidos „Virtuvės istorijos“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
AA

Atsinaujinusioje „Virtuvės istorijos“ laidoje profesionalus šefas, maisto stilistas Reinaldas Janonis bei laidos vedėja Sandra Daukšaitė-Petrulienė skaniausius patiekalus ruoš garsiausių šalies žmonių namuose. Pirmąja laidos viešnia tapo televizijos laidų vedėja, „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Stiklickienė, kuri pravirko prieš filmavimo kameras.

Reinaldas Janonis / Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr.

Kaip ir praeituose laidos „Virtuvės istorijos“ sezonuose, žiūrovai vėl gali tikėtis išskirtinių ir jautrių pokalbių su žymiausiais šalies žmonėmis. O tuo tarpu jų pačių namuose R.Janonis jiems kurs kulinarinius šedevrus.

Žiūrovus turėtų nustebinti ir nauja laidos rubrika, kurioje S.Daukšaitė-Petrulėnė kaskart bandys pagaminti pietus keturių asmenų šeimai vos už dešimt eurų.

Šeštadienį premjerinėje laidoje studijos viešnia G.Stiklickienė atskleis netikėtus, niekam nežinomus faktus iš savo gyvenimo. Žinoma moteris pasakos apie muzikinę karjerą, šeimą, meilę ir mėgstamiausią maistą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prie laidos „Virtuvės istorijos“ prisijungė maisto stilistas Reinaldas Janonis

Reinaldas Janonis / Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr.

„Mūsų meilė yra be galo stipri. Ji atėjo su laiku ir netikėtai“, – apie jausmus sužadėtiniui televizijos prodiuseriui Andriui Žemaičiui pasakos Gerda.

G.Stiklickienė sulauks ir itin malonios, jautrios staigmenos. Laidos kūrybinė komanda kartu su dviem geriausiomis Gerdos draugėmis nustebins moterį pagamindami jos mėgstamiausią patiekalą. Apie tai, kad namuose laukia draugės, televizijos žvaigždė nė neįtarė, tad sulaukusi tokios staigmenos moteris apsiašarojo.

Reinaldas Janonis / Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr.

„Net nežinau, ką pasakyti“, – šluostydamasi ašaras susijaudinusi, bet labai laiminga kalbėjo G.Stiklickienė.

Atvirą ir nuoširdų G.Stiklickienės interviu, daugybę naudingų maisto ruošos patarimų TV3 žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Skaitykite daugiau