Evelinos Anusauskaitės-Young vyras Adamas vestuvių puotai Lietuvoje iškėlė vienintelę nelaužomą sąlygą

Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2013-07-30 12:30
AA

Dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young (23), su vyru Adamu Youngu (31) besirengianti vestuvių puotai, kurią netrukus iškels Lietuvoje, sakosi sulaukusi vienintelio mylimojo prašymo, kuris turi būti išpildytas per abiems itin svarbią gyvenimo šventę.

„Kai nuotakos, o tarp jų esu ir aš, prieš vestuves turi 395 tūkstančius norų, vienintelis Adamo pageidavimas skamba gana kukliai“, – šypsodamasi sako E. Anusauskaitė-Young.

Ji pripažįsta, kad mylimojo prašymas gali skambėti keistai, tačiau nėra neįgyvendinamas. „Jei reikės, vestuvių salėje pastatysime ir atskirą šaldytuvą!“, – sako dainininkė, siekianti, kad išrinktojo noras puotos svečius pavaišinti kuo daugiau skirtingų rūšių ledų būtų išpildytas.

A.Young pritaria esąs saldumynų gerbėjas, todėl išsyk suvalgąs ne po vieną porciją ledų. Ypač jam patinka naminiai ledai su sausainių gabaliukais. E.Anusauskaitė-Young pirmenybę teikia pyragėliams su įvairiais kremo įdarais, šimtalapiui. Kartais ji pasilepina ledais. Dainininkė neslepia, kad jai svarbus ir desertų grožis, ir skonis.

Evelinos Anusauskaitės-Young vestuvėse ypatingą vietą užims saldėsiai (24 nuotr.)
+18

„Skanėstams keliu didelius reikalavimus“, – patikino nuotaka. Būtent todėl Young poros saldaus vestuvių stalo skanėstai bus itin kruopščiai parinkti.

„Cupcake“ keksiukai, „CakePops“ pyragėliai ant pagaliuko, „Macaroons“, kanelės, plikyti pyragėliai su įdaru, vieno kąsnio kreminiai pyragaičiai... Visi jie bus spalvingi, bet pastelinių tonų. Daugiau nei pusė tūkstančio gardėsių bus paruošti specialiai Young lietuviškoms vestuvėms, o ant daugelio jų puikuosis rankų darbo, muzikos instrumentus ar natas vaizduojantys valgomi papuošimai.

E.Anusauskaitė-Young sako bene ilgiausiai dvejojusi būtent dėl desertų pasirinkimo. Jai netikdavo arba kepiniams naudojami ingredientai, arba jų forma, spalva. Dainininkė pageidavo, kad „saldus stalas“ būtų žaismingas, „skanus“ ir akims.

Evelina Anusauskaitė-Young / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Kai Kristina Kaikarienė man atsiuntė „CupCake“ pyragėlių nuotrauką, supratau, kad esu geriausios vestuvių planuotojos rankose“, – su šypsena sakė E. Anusauskaitė-Young. Pora ketina išsirinkti vestuvinį „Bijolos“ tortą ir priduria, turinti net kelias vestuvinio torto vizijas bei žino tiksliai – jis turi būti saldus, bet švelnus, turintis ne vieną ryškų, o kelis tarpusavyje suderintus niuansus.

Mergina tvirtino desertų kiekio niekada neribojanti ir valganti jų tiek, kiek norisi. Žinoma, pasimėgavus kaloringais skanėstais dainininkei tenka išeiti „saldžių atostogų“.

„Iki vestuvių su Adamu deriname maistą, sportuojame, skaičiuojame kalorijas. Rezultatais esame patenkinti, o per šventę tikrai norėsime save bei svečius palepinti tuo, ką tikrai mėgstame“, – sakė E. Anusauskaitė-Young.

Prieš tris savaites į Lietuvą iš Los Andželo grįžusi dainininkė slepia būsimų vestuvių datą. Apie tai, kad svarbi ceremonija artėja byloja tik tai, kad jos išrinktasis Adamas taip pat jau nuotakos tėvynėje.

E.Anusauskaitė ir A.Young vienas kitam meilę prisiekė dar žiemą – sausį jie susituokė Amerikoje, Malibu paplūdimyje surengtoje ceremonijoje. Iš anksto buvo nuspręsta atiduoti duoklę ir Lietuvoje gyvenantiems dainininkės giminaičiams, kurie pakviesti į lietuviškas vestuvių iškilmes.

Evelina Anusauskaitė-Young / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.