Elegantiškoje Liutauro Čepracko makaronų mafijos vakarienėje – būrys žinomų žmonių

Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Beata Nicholson, Julija Janus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2015-10-21 20:07
Vakarienė, kurioje visi patiekalai – iš makaronų? Kodėl gi ne. O jeigu dar tie patiekalai patiekti neįprastai ir juos ruošia vienas geriausių Lietuvos šefų? Skamba gurmaniškai.

Trečiadienio vakarą būrys svečių Vilniuje rinkosi į virtuvės šefo Liutauro Čepracko kulinarinį loftą „Gastronomika“. Čia vyko neeilinė makaronų mafijos fiesta, kuria simboliškai buvo paminėta spalio mėnesį švenčiama tarptautinė makaronų diena.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginio nepraleido operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, mados žinovas Eugenijus Skerstonas, laidų vedėja, kulinarė Beata Nicholson, dizainerė Julia Janus ir režisierius Stasys Baltakis. 

Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir menininkę Nomedą Marčėnaitę su Vytautu Palavinsku, Violetą ir Artūrą Baublius, Andrių Užkalnį su širdies drauge Fausta Marija Leščiauskaite, prodiuserį Lauryną Šeškų su žmona  Indre Trakimaite ir daugelį kitų. L.Čeprackas pakvietė savo svečius paskanauti neįprastų patiekalų. 

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugelis stebėjosi, kad vakarėlyje nedalyvavo L.Čepracko mylimoji, vos prieš mėnesį jo žmona tapusi Laura Čepukaitė. Į renginį ji atvyko dar prieš jam prasidedant, tačiau netrukus išskubėjo savais reikalais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Laura Čepukaitė ištekėjo už virtuvės šefo Liutauro Čepracko

„Bus atskleistos visos makaronų mafijos paslaptys“, – dar kviesdamas į renginį svečiams šmaikščiai žadėjo virtuvės šefas.

Pats L.Čeprackas makaronus sako labai mėgstantis, tačiau juos ruošia neįprastai. Tuo buvo galima įsitikinti ir trečiadienio vakarą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Makaronų vakarienėje L.Čeprackas svečiams patiekė kietagrūdžius „Dobele“ makaronus.

Jis svečius stebino patiekalu su svieste virtų omarų emulsija bei artišokais, makaronais su riebiosiomis ančių kepenėlėmis bei rudeniniais juodaisiais trumais. Neeilinis laukė baltojo šokolado bei marakujos netikro risotto su imbieriniais ledais desertas.

Daugiau renginio akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Žmonės.lt

Naujausi straipsniai