Elegancijos ikona Rasa Arlauskienė: „Ir namuose vaikštau su šilkine suknele“

Rasa Arlauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Rasa Arlauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2018-05-11 11:00
AA

Verslininkė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė – tikras elegancijos įsikūnijimas. Pasidabinusi ryškiais drabužiais ir tviskančiais perlų karoliais moteris eina ne tik į gatvę, bet panašiai atrodydama sukiojasi ir namuose. Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ verslininkė dalinsis savo įvaizdžio bei lieknumo paslaptimis.

Šį kartą filmavimo aikštelėje, įsikūrusioje „Floros simfonijos“ terasoje, Kaune, azartiškai ir smagiai dvikovai susitiks renginių organizatorė Rasa Arlauskienė ir jos geras bičiulis, operos solistas Antanas Zakarauskas. Kuris iš jų šįkart užsidės nugalėtojo karūną, nuspręs jųdviejų draugas, drabužių kūrėjas Marius Vepšta.

Elegantiška ir pasitempusi R. Arlauskienė savo grožiu stebins net gamindama maistą virtuvėje. „Taip, aš esu tokia elegantiška ir namuose. Galbūt vaikštau basa, su ilga šilkine suknele, galbūt vaikštau ir su suplėšytais džinsais, bet visada viskas gražiai suderinta ir malonu pačiai. Turi būti ne tik patogu, bet ir dailu“, – apie save pasakos moteris.

Tikra renginių organizavimo profesionalė nuolat puošiasi prabangiomis suknelėmis, aukštakulniais, be to, visada stengiasi atrodyti ryškiai. „Raudona spalva man labai tinka ir išoriškai, ir iš vidaus, nes esu labai energinga, aistringa savo darbui ir gyvenimui“, – kalbės žinoma moteris.

Rasa Arlauskienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Ne tik nuolat išskirtinai pasipuošusi, bet ir nepriekaištingos figūros R. Arlauskienė papasakos, kaip pavyksta išlaikyti idealias kūno formas. „Sofi Loren kažkada yra pasakiusi: mano lieknumo priežastis yra pasta. Tai tikriausiai ir mano tokia pati. Nežinau ką ji valgė, bet aš galiu kiekvieną dieną valgyti makaronus ir nuo to visai nestorėju“, – šypsodamasi kalbės moteris.

Kol R. Arlauskienė dalinsis savo grožio paslaptimis, konkurentas A. Zakarauskas įsijautęs ruoš patiekalą. „Esu vienas iš tų, kuris tikrai negali daryti dviejų darbų vienu metu. Moteris dažniausiai gali sūpuoti vaiką, kalbėti telefonu ir dar maišyti kažką puode. Aš to negaliu, tik scenoje būna išskirtiniai atvejai, kai galiu daryti kelis darbus vienu metu“, – juokaudamas aiškins, kodėl ruošdamas valgį yra toks susikaupęs.

Restorano „Floros simfonija“ terasoje įsikūrusioje laidos studijoje šeštadienio rytą virs nuotaikinga kova, skambės nuoširdus juokas, atviri pokalbiai ir amą atimantis operos solisto A. Zakarausko balsas. Konkurentai išsiskirstę į skirtingas puses mėgins iškovoti pergalę kepdami ant grilio: A. Zakarauskas su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamins gardžias tortilijas su dešrelėmis ir daržovėmis, o R. Arlauskienė, padedama „Kamado BONO“ pardavimų vadovo ir grilio šefo Vadimo Amosovo, ruoš išskirtinę ispanišką „fideua“ su vištiena ir krevetėmis. Kaip visada švieži ir kokybiški produktai patiekalų gamybai atkeliavo tiesiai iš Centrinio Kauno turgaus, kur laidos šefė Ilona visada susirenka gėrybes kulinarinėms kovoms.

Bičiulių kulinarinių sugebėjimų atvyks įvertinti dar vienas jų draugas, drabužių ir aksesuarų kūrėjas Marius Vepšta. Jaunas ir talentingas dizaineris ypatingą suknelę damai gali sukurti vos per vieną naktį. Ar taip pat lengvai ir greitai pavyks nuspręsti, kuris bičiulis virtuvėje šįkart pasirodė geriau?

Ką R. Arlauskienė labiausiai mėgsta gaminti namie? Kodėl paskutiniu metu moteris dažnai vilki raudonos spalvos drabužius? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj 10 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.