Sausai brandinta jautiena vėl gelbsti mūsų stalą – jei užklupo lietus ir negali grilinti, jei užgriuvo netikėti svečiai ir tiesiog norime juos priblokšti aukščiausios klasės kepsniu ar kai norime prabangaus patiekalo kaip restorane. Kviečiame prie stalo!
Žiūrėkite video ir gaminkite kartu!
Taip pat skaitykite
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: kepti vištienos sparneliai su abrikosais
- Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
- Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
- Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
- Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova