Traškūs, apskrudę išorėje, bet sultingi viduje – kas gali atsilaikyti prieš taip keptus vištienos sparnelius?
Virtuvės šefas D.Praspaliauskas pataria, kaip iškepti būtent tokius sparnelius. kadangi pavasaris jau kieme, metas išmėginti!
Taip pat skaitykite
- Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
- Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
- Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
- D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova