Aistė Kabašinskaitė: „Jums tik atrodo, kad Mantas mėgsta vien kebabus“

Aistė Kabašinskaitė ir Mantas Katleris / Dariaus Kučio nuotr.
Autorius: Gabrielė Valaitytė
Publikuota: 2018-06-30 09:20
Juokai, kad kebabai – neatsiejama humoristo Manto Katlerio gyvenimo dalis socialinėje erdvėje sklandė jau seniai. Tačiau juokas juokais – prabėgus pusantrų metų šis pokštas tapo realybe – birželio 27-ąją Mantas įgyvendino savo svajonę ir atidarė „Katlerio kebabų restoraną“.

Naujienų portalui Žmonės.lt humoristas prisipažino – jeigu ne mylimosios Aistės Kabašinskaitės laiku ištarti žodžiai, kad „viskas bus gerai“ – nežinia ar jam būtų pavykę, o restorano atidarymo dieną Aistė jaudinosi ne ką mažiau už Mantą.

„Neturiu vaikų, bet toks jausmas, kad išleidžiu savo kūdikį. Šitas projektas buvo gimdomas labai ilgą laiką. Ir vien tik ta mintis, kad kažkada Mantas juokais pasakė, jog jam reikėtų turėti kebabinę, o po kiek laiko mes matome, kad šis restoranas jau yra – man yra nesuvokiama. Aš labai džiaugiuosi“, – džiaugsmo neslėpė A. Kabašinskaitė.

Dariaus Kučio nuotr.
Dariaus Kučio nuotr.

M. Katlerio širdies draugė papasakojo ir apie savo indelį kuriant restorano koncepciją.

„Ragaudavau ir maistą, ir gėrimus – tai buvo mano mėgstamiausia dalis (juokėsi). Mes aptardavome kiekvieną detalę ir galutinį sprendimą priimdavome kartu. Tačiau aš visą laiką stengiausi laikytis nuošaliau. Vyrai užsiėmė šiuo reikalu, bet jeigu prireikdavo mano patarimo – visada stengdavausi padėti“.

Aistė nepraleido progos pasijuokti ir iš apie Mantą ir kebabus sklandančių legendų.

„Jums tik atrodo, kad Mantas mėgsta greitą maistą. Jis šiaip mėgsta maistą. Aš irgi mėgstu kebabus, bet man patinka turkiški, su daug daržovių ir mėsos. Aš esu labai mėsą mėgstantis žmogus“ , – juokėsi mergina.

Nors Aistė į restorano reikalus prisipažino nesikišanti – pastovėti už baro ar susukti kebabą ji visada pasiruošusi.

„Aš turiu savo reikalų ir savo darbą, tačiau jeigu bus labai daug žmonių ir reikės pagalbinės rankos – aš visada pasiruošusi padėti. Ar plauti indus, ar sukti kebabus – nematau čia baisaus dalyko“, – kalbėjo ji.

Aistė atskleidė, kad virtuvėje suktis – mėgsta, tačiau dažniausiai gaminti renkasi sveikus patiekalus.

„Anksčiau labai prižiūrėdavau figūrą, būdavau ir specialų rėžimą susidariusi, sveikai maitinausi, dėl odos ir apskritai dėl savijautos. Dabar iš savo rėžimo iškritau, nes nebeturėjau tam laiko ir reikėjo ragauti tokių skanių kebabų, kurių negalėjau atsisakyti (juokėsi).

Pati mėgstu gaminti, bet šiuo metu neturiu tam daug laiko. Tačiau jeigu jau kažką gaminame – darome kažką sveiko. O kai išeiname kažkur į miestą – valgome nesveikai“, – pasakojo Aistė.

Dariaus Kučio nuotr.
Dariaus Kučio nuotr.

Nors bendra veikla kartais gali tapti konfliktų šaltiniu – Aistė prisipažino, kad labai nustebo pamačiusi, kad net įtampos kupinose situacijose Mantas išliko ramus.

„Aš labai juo didžiuojuosi – jis tikrai per daug nestresavo. Buvo santūrus, rimtas ir stresinėse situacijose sugebėjo išlikti ramus. Man tai labai patiko. Jeigu jis grįždavo dėl kažko susinervinęs – aš stengdavausi nelįsti ir nekalbinti, nežadinti žvėries. Man būdavo smagu, kad jis norėdavo išgirsti mano nuomonę“, – Žmonės.lt sakė A. Kabašinskaitė.

Žmonės.lt

Naujausi straipsniai