2022-ųjų svajonėse – dukra, nauja darbo vieta ir gyvenimas be karo

Merūnas Vitulskis, Goda Alijeva, Rūta Ščiogolevaitė, Laima Tamulytė-Stončė / Asmeninio albumo ir „Dobiliuko Foto“ nuotr.
Merūnas Vitulskis, Goda Alijeva, Rūta Ščiogolevaitė, Laima Tamulytė-Stončė / Asmeninio albumo ir „Dobiliuko Foto“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2022-01-01 09:06
AA

Naujųjų išvakarėse daugelis susimąsto apie buvusius metus, o į ateinančius žvelgia optimistiškai – viliasi, kad šie bus geresni, atneš daugiau džaugsmo, o gal pagaliau išpildys ir senas svajones. Nors sakoma, kad svajoti reikia tyliai, galbūt viskas yra kur kas paprasčiau – gal tik garsiai išsakyti norai išsipildo su kaupu. Portalas Žmonės.lt pasiteiravo žinomų žmonių, apie ką svajodami jie pasitiko 2022 metus.

Tikriausiai bet kuris pasaulio žmogus, gyvenantis neužtikrintais pandeminiais metais, viliasi, kad kasdienybė kuo greičiau sugrįžtų į 2019-ųjų vėžes. Ne išimtis ir operos solistas Merūnas Vitulskis.

„Pirmiausia, svajoju, kad gyvenimas sugrįžtų į vėžes, kurias jau beveik spėjome pamiršti per tuos dvejus metus. Norisi laisvų koncertų, žmonių šypsenų, mažiau negatyvo“, – portalui Žmonės.lt sako jis.

Visgi prakalbęs apie savo ir savo šeimos norus, du sūnus – septynmetį Ajų ir šešerių Herkų – auginantis Merūnas neslepia – jiedu su žmona Erika vis dažniau pasvajoja apie trečią atžalą.

„Labai norisi dukros. Tiek aš, tiek žmona, tiek sūnūs ir visi artimieji apie tai svajojame. Žinoma, kaip Dievulis duos, bet tai – mūsų svajonė“, – šypsosi 2022-uosius pasitikęs dainininkas. 

Erika ir Merūnas Vitulskiai su vaikais / Antano Minkevičiaus nuotr.

Atlikėjai Rūtai Ščiogolevaitei 2021 metų pabaiga buvo itin darbinga: su projektu 3D, apjungusiu tris scenos divas – Vaidą Genytę, Aistę Pilvelytę ir pačią Rūtą – visą gruodį ji rengė šventinius koncertus. Džiaugsmas, kurį suteikia galimybė dovanoti savo muziką, Rūtą skatino nenustoti ir tiesti svajonių tiltus į 2022 metus.

„Mano didžiausias 2022-ųjų troškimas – turėti daug gerų kūrybinių idėjų ir jas įgyvendinti su šauniomis scenos partnerėmis“, – portalui Žmonės.lt sako Naujuosius pasitinkanti R.Ščiogolevaitė.

Atlikėja svajoja drąsiai, tačiau paprastai sau nieko neįsipareigoja ir artėjant naujiems metams pažadų nedalija. Susikurti griežto darbų bei tikslų plano ji neketino ir 2022 metams.

„Elgsiuosi kaip tik atvirkščiai. Atsipalaiduosiu, leisiu sau gyventi ramiau, be įtampos ir streso. Tegu gyvenimas teka sava vaga“, – sako Rūta.

Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė ir Vaida Genytė

Tuo tarpu grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva 2022 metus pasitiko nesibaimindama svajoti – atlikėja išdavė net dvi savo svajones. 

„Pirmiausia, noriu atsidaryti savo biurą, nes namie sunku dirbti, antra – noriu pagaliau paleisti savo drabužių kolekciją. Tai jau nėra tik svajonė, tai – mano planas, kurį pradėjau įgyvendinti, tik dar nežinau, kada pavyks jį užbaigti. Dabar daug darbų, o dar ir šeima, vaikai, tai negaliu skirti viso savo laiko šiai veiklai. Viliuosi, kad pavyks tai padaryti 2022 metais“, – dalijasi G.Alijeva ir priduria nekantraujanti klientes nudžiuginti naująja kolekcija. 

„Kolekcija bus spalvinga, labai toli nuo savo pagrindinės idėjos nepabėgsiu. Man patinka, tai tikiuosi, patiks ir kitoms moterims“, – viliasi ji. 

Goda Alijeva su vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

2020-ųjų spalį didžiausios gyvenimo dovanos – dukros Emilijos – sulaukusi renginių vedėja Laima Tamulytė-Stončė portalui Žmonės.lt sako, kad gimus mažylei, rodos, net nėra daugiau apie ką svajoti. 

„Net atsisėdusi susimąsčiau, ar apie kažką dar svajoju... Nustebau, kad neturiu jokio neišsipildžiusio troškimo, atrodo, kad man nieko nereikia, – prisipažįsta L.Tamulytė-Stončė, vis dar prisimenama kaip Mama Rock’n’Roll. – Ypač kalbant apie materialius daiktus – vos prasidėjus pandemijai, jie visiškai prarado svarbą, kad ir kaip keistai tai skambėtų. Mūsų pasaulį vienerių dukrelė Emilija sudrebino tikru laimės ugnikalnio išsiveržimu ir ta laimė neįtikėtinai nesibaigia, todėl, atrodo, nieko netrūksta.“ 

Vis dėlto renginių vedėja šypsosi – visuomet yra dalykų, kurių norisi su kaupu palinkėti sau ir aplinkiniams. 

„Kaip kokia grožio konkurso dalyvė pasakysiu, be jokio sarkazmo, pirmiausia, linkiu, kad nebūtų karo, nes tai – tikrai baisiau už visus karantinus kartu sudėjus ir net skiepą antivakseriui, – juokiasi ji. – Antra, linkiu tiesiog ramybės. Ramybės širdy, ramybės namuose ir kad ryte pabudus norėtųsi eiti į darbus, o dienos pabaigoje su didžiuliu džiaugsmu lėktume namo.“

Laimos Tamulytės-Stončės dukros Emilijos gimtadienio akimirka / „Dobiliuko Foto“ nuotr.