2022-ųjų norai – nepatirti infarkto, paskola be mamos paramos ir egzotiška kelionė

Karina Krysko, Deivydas Zvonkus, Indrė Stonkuvienė ir Dominykas Klajumas / Asmeninio albumo nuotr.
Karina Krysko, Deivydas Zvonkus, Indrė Stonkuvienė ir Dominykas Klajumas / Asmeninio albumo nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2022-01-02 09:05
AA

2021-ieji ne kartą ir ne du sujaukė visų mūsų gyvenimus ir planus, tačiau vis daugiau vietos paliko vienai už kitą didesnėms svajonėms. Portalas Žmonės.lt paklausė pramogų pasaulio atstovų, apie ką svajodami jie pasitiko 2022 metus. Kai kurių svajonės – išties netikėtos.

Dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko sako, kad jai Naujieji metai prasideda tikrai ne sausio 1-ąją – kur kas didesnius pokyčius ji jaučia rugsėjį, prasidėjus mokslo metams. Pasak atlikėjos, sūnaus sugrįžimas į mokyklą jai turi didesnę reikšmę nei kalendoriaus pokyčiai.

„Man naujų metų pradžia nėra toks svarbus momentas kaip kitiems, kurie prisikuria planų ir ką nors įsipareigoja, pavyzdžiui, pradėti sportuoti. Aš tikslų, kuriuos turėčiau įgyvendinti naujais metais, sau nekeliu ir nieko nežadu“, – tikina K.Krysko.

Vis tik Karina šiokių tokių norų ir palinkėjimų sau turi. Pirmasis – judėti ta pačia kryptimi, tęsti ir užbaigti pradėtus darbus. Antras noras – kiek egzotiškesnis.

„Labai tikiuosi, kad šiemet pavyks kur nors iškeliauti ir paatostogauti su šeima. Kryptis nėra svarbi, tačiau žinau, kad noriu karščio ir praturtinančių įspūdžių“, – su portalu Žmonės.lt dalijasi dainininkė.

Karina Krysko su sūnumi Majumi / Asmeninio albumo nuotr.
„IS Agency“ įkūrėja, televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė Naujuosius pasitiko lydima begalės idėjų. Indrė šypsosi – jos svajonių sąrašas labiau skamba it tikslus planas.
 
„Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, man svarbiausia remtis į savo pamatines vertybes – meilę, šeimą, viltį ir tikėjimą. Toliau sieksiu išlaikyti vidinę ramybę ir harmoniją, nes tai – man labai svarbu. Taip pat toliau plėtosiu savo verslą „IS agency“, projektą #MamųPasaulyje, kuris padeda moterims, socialinę iniciatyvą „Būk geras nelauk Kalėdų“ bei sieksiu sukurti naujo, smagaus turinio. Žodžiu, nusimato intensyvūs ir labai kūrybingi metai“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt šypsosi 2022-uosius pasitinkusi I.Stonkuvienė.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis Egipte / Asmeninio albumo nuotr.

Tuo tarpu kompozitorius, dainų autorius ir muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus teigia, kad jo svajonės nepaklūsta nei kalendoriui, nei kompasui – jos auga, transformuojasi ir kinta. Šiuo metu didžiausias jo troškimas – lėtesnis pasaulio ledynų tirpimas. Šalia šio troškimų rikiuojasi kiti potyriai, kurių D.Zvonkus šiais metais norėtų išvengti. 

„2022-aisiais nenorėčiau patirti infarkto, komos, 9 balų žemės drebėjimo bei valstybės perversmo“, – portalui Žmonės.lt vardija kompozitorius.

Paklaustas apie naujametinius pažadus ir planus, Deivydas atsako labai paprastai.

„Įsipareigoju išmokti nieko sau nežadėti. Aleliuja. Gražios Jums klampios tirpstančio sniego konsistencijos!“ – sveikinimą siunčia D.Zvonkus.

Deivydas Zvonkus su vaikais – dvyniais Kornelija ir Donatu / „Dobiliukas foto“ nuotr.

Humoristas, „Klajumo kanalo“ kūrėjas Dominykas Klajumas į 2022-uosius metus įžengė lydimas permainų – 2021-ųjų pabaigoje jis paliko „Humoro klubą“ ir paskelbė apie planus pradėti solinę karjerą. Be jokių abejonių, šie metai jam atneš daug naujų patirčių.

„Kadangi pradedu išsvajotą solo karjerą, norėčiau nebūti kaip Selas ar Egidijus Sipavičius, kuris išsiuntinėja visas kolegas ant trijų raidžių, o po to sugrįžta atsiprašinėdamas „Humoro klubo“, kad tik nereiktų prašyti mamos pagalbos grąžinant paskolą. Tai mano svajonė ir yra tokia, kad viskas pavyktų, kad visos mano ambicijos išsipildytų“, – sako jis.