2021-ųjų svajonėse – kelionė į Alpes, muzikiniai albumai ir gyvenimo pokyčiai

Kristina Radžiukynaitė-KaYra, Linas Adomaitis, Katažina Zvonkuvienė, Dominykas Vatiekūnas
Kristina Radžiukynaitė-KaYra, Linas Adomaitis, Katažina Zvonkuvienė, Dominykas Vatiekūnas
Šaltinis: Žmonės
2021-01-01 09:18
AA

2020-ieji ne kartą ir ne du sujaukė visų mūsų gyvenimus ir planus, tačiau vis daugiau vietos paliko vienai už kitą didesnėms svajonėms. Portalas Žmonės.lt pasiteiravo pramogų pasaulio atstovų, apie ką svajodami jie pasitiko 2021 metus.

Dainininkė Irūna Puzaraitė-Čepononienė pasakoja, kad artėjant Naujiesiems jokių tikslų sąrašo nesudarinėjo – koronaviruso pandemija parodė, kad gyvenime viskas gali apsiversi akimirksniu. Kaip ir daugelis, sunkius metus išgyvenusi atlikėja atvirauja svajojanti apie pokyčius.

„Man praėjusieji metai buvo labai sudėtingi, nes darbai sustojo, o sėdėjimas namuose pradėjo varginti. Šiemet svajoju apie pokyčius arba bent jau turėti tokius metus, kokie jie buvo anksčiau, iki koronaviruso. Svajoju sugrįžti į normalų gyvenimą, susitikti su artimaisiais. Šiemet tie norai labai žemiški, tinkantys visiems“, – sako Irūna.

Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Rokas Čepononis / ALD foto nuotr.

Paklausta, ko norėtų palinkėti sau pasitikus naujuosius metus, I.Puzaraitė-Čepononienė šypsosi svajojanti tik apie sugrįžimą į sceną ir vidinę ramybę.

„Norėčiau palinkėti vidinės ramybės ir daugiau laiko skirti sau. Ir, be abejo, labai pasiilgau scenos. Buvo neseniai filmavimas, į jį važiavau kaip į šventę. Svajoju apie sceną“, – pasakoja I.Puzaraitė-Čepononienė.

Aktorius ir atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas pasakoja, kad po tokių įtemptų metų net bijo svajoti, ko galėtų tikėtis iš 2021-ųjų. „Stengiuosi daug neprisisvaigti apie ateinančius metus“, – juokiasi jis.

Visgi Dominykas išskyrė tris svajones, kurioms išsipildžius galėtų pasakyti, jog metai buvo geri.

„Pirmiausia svajoju apie skiepą, tai dabar yra didžioji mano svajonė, nes ją išpildžius visos kitos gali tapti įmanomomis. Tada dar svajoju išleisti muzikinį albumą, kurį šiuo metu kuriu. Ir dar noriu vasarą nuvažiuoti į Alpes, pasivaikštinėti po kalnus, eiti daugybę kilometrų ir nuvargus kristi veidu į pagalvę“, – pasakoja D.Vaitiekūnas.

Dominykas Vaitiekūnas

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė pasakoja, kad Naujuosius pasitiko negalvodama apie konkrečias svajones. Moteris įsitikinusi, kad svajoti reikia nuolat, kasdien žengiant bent po vieną žingsnį tikslo link.

„Gal ir juokingai skambės, bet neturiu nei norų, nei svajonių. Turbūt niekada gyvenime nesu pagalvojusi, kad, va, ateis nauji metai ir aš pradėsiu viską keisti iš pagrindų. Man atrodo, kad visas svajones ir tikslus reikia pildyti ne tik atėjus naujiesiems, o bet kuriuo metu, kai tik atsiranda galimybė.

Pastebėjau, kad man gyvenimas pasikeitė ne per Naujuosius, o suėjus 40-mečiui. Tuomet supratau, kad viską turiu, apie ką galėjau svajoti. Žinoma, neatsisakysiu gyvenimo dovanų, viską priimsiu, bet kažkokių svajonių tikrai neturiu“, – atvirauja Katažina.

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus su vaikais / Viktorijos Kuhlins nuotr.

K.Zvonkuvienė pasakoja, kad iš naujų metų tikisi tik vienos dovanos – malonių netikėtumų.

„Be jokios abejonės, nieko svarbiau už buvimą kartu ir sveikatą nėra, bet kalbant apie kasdienius, smulkius dalykus, man daugiausiai pozityvo atneša malonūs netikėtumai. Jie pripildo džiugesiu, tad labai norėčiau, palinkėti, kad visiems gyvenimas dovanotų netikėtumų ir džiugintų tik gerais dalykais“, – šypsosi dainininkė.

Neseniai šou „Šok su žvaigžde“ laimėjusi dainininkė, aktorė Kristina Radžiukynaitė-KaYra šiuos metus pasitiko turėdama didžiulę svajonę – išleisti savo muzikinį albumą.

„Žinoma, labiausiai svajoju, kaip ir visi, kad visa koronaviruso situacija pagerėtų ir galėčiau pasimatyti su savo artimais žmonėmis ir draugais. Man labai trūksta susibūrimų ir šurmulio. O kalbant apie asmeninius tikslus – praėjusiais metais mažai laiko skyriau muzikai, kūrybai, nes buvau užsiėmusi įvairiais projektais. Didžiausia šių metų svajonė yra išleisti savo albumą. Ar tai pavyks padaryti per šiuos metus? Nežinau, bet tokį tikslą turiu“, – atskleidžia KaYra.

Kristina Radžiukynaitė su Bachu / Gretos Skaraitienės / „ŽMONĖS Foto“ nuotrauka

Dainininkas Linas Adomaitis pasitikdamas 2021-uosius metus svajoja, kad jie būtų kur kas ramesni nei 2020-ieji.

„Didžiausia svajonė ir realus noras, kad kiti metai atneštų žmonėms daugiau ramybės, kad įveikus pandemiją vėl keliautume ir ieškotume. Svajoju, kad dar labiau vertintume draugystę ir dar stipriau gerbtume vieni kitus. O svajonės pildosi, jei tik tiki. Todėl svajokime drąsiai ir tikėkime atkakliai“, –  linki jis.

Linas Adomaitis su žmona Irma ir dukra Saule / Eglės Gendrėnaitės nuotr.