2017-ųjų saulės akinių tendencijos

Patriotiškos spalvos, gatvės stilius / Vida Press nuotr.
Patriotiškos spalvos, gatvės stilius / Vida Press nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2017-03-28 09:07
AA

Pavasariui atėjus, pats metas pagalvoti apie saulės akinius. Jų paskirtis – ne tik apsaugoti akis nuo žalingų UV spindulių, bet ir tapti stiliaus akcentu. Kokie saulės akiniai šiemet madingiausi? Labai įvairūs!

Geometrinės formos

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Geometrinės formos suteikia akiniams modernumo ir išskirtinumo. Tokių saulės akinių matėme ant garsiausių pasaulio podiumų – „Prada“, „Gucci“ kolekcijose. Galite rinktis žaismingus, primenančius drugelio sparnus, arba santūresnius – kvadratinius.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Veidrodiniai lęšiai

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Ryškių spalvų veidrodiniai akinių lęšiai – puikus būdas būti stilingoms ir jaunatviškoms. Tai karščiausia tiek sportinio, tiek klasikinio tipo akinių tendencija. Neapsisprendžiančioms dėl spalvų pasufleruosime: geltona, mėlyna, auksinė – dabar labai populiarios.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Paryškinta antakių linija

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Tikriausiai pastebėjote, kad padaugėjo saulės akinių, kurių rėmelio linija yra vientisa – ji sujungia abu akinių stiklus. Tokie akiniai pabrėžia išraiškingus antakius, ypač jei aksesuaras – tamsių spalvų.

Saulės akiniai / Vision Express
„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Tobuli apvalumai

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Tobuli apskritimai – dar vienas pasirinkimas šį šiltąjį sezoną, matytas ant didžiųjų mados sostinių podiumų. Su spalvotais akinių lęšiais, tamsūs arba šviesūs; apvesti spalvota linija; įprasto dydžio arba išdidinti; matiniais arba kristalais puoštais rėmeliais – variantų daug.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Katės akys

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

„Katės akis“, kaip ir „aviatorius“, galima vadinti klasika, kuriai atnaujinti sukurtas modernesnis įvaizdis. Tai neabejotinai elegantiškas akinių modelis, na o jei norisi savo įvaizdžiui suteikti šiek tiek „prieskonių“, rinkitės ne juodus rėmelius.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Patobulinti „aviatoriai“

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

„Aviatorių“ akiniai madingi jau labai seniai, tačiau vis dar neapleidžia savo pozicijų. Saulės akinių gamintojai kuria juos vis įdomesnius – spalvingesnius, su įmantresnėmis kojelėmis, aukso apvadais, plastikinius ir pan.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Drąsus pareiškimas

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Detalės – vienas pagrindinių saulės akinių akcentų šį sezoną. Jeigu mėgstate eksperimentuoti, esate drąsios ir atviros pasauliui, šis akinių tipas turėtų nudžiuginti. Pasirinkimas labai didelis: tiek akinių rėmelius, tiek net lęšius gali puošti įvairiausi akcentai, spalvos, medžiagos ir faktūros. Įkvėpimo semkitės iš „Fendi“, „Gucci“, „Dolce & Gabbana“ ir pan.

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Platūs nenuobodūs rėmai

„Gucci“ / „Scanpix“ nuotr.

Klasikinis saulės akinių modelis + nenuobodūs rėmai = stilingas ir lengvai priderinamas aksesuaras. Ši akinių forma tinka daugeliui. Rinkitės su gyvūnų raštais, permatomus arba šviesius plastikinius rėmus – tokius galėsite nešioti ateinančius kelis sezonus.

Rėmai / Vision Express nuotr.

„Vision Express“ tiki, kad stilingi akiniai – stilingas žvilgsnis į pasaulį, tad optikos salonuose nuolat atnaujinamos madingiausių akinių rėmelių bei saulės akinių kolekcijos – nuo pigiausių iki ekskliuzyvinių, vienetinių, rankų darbo, vardinių rėmelių. Nesvarbu, ar esate klasikinio stiliaus gerbėjas, elegantišką įvaizdį puoselėjanti moteris, solidumą vertinantis vyriškis ar naujausių mados tendencijų besivaikantis jaunuolis – patinkančius ir tinkančius, patogius, stilingus ir, žinoma, ryškų regėjimą užtikrinančius akinius tikrai išsirinksite iš gausaus akinių rėmelių ir saulės akinių asortimento, pritaikyto kiekvieno kliento poreikiams.

Jums siūlomos itin aukštos kokybės, pasaulyje garsiausių mados namų ir nišinių prekės ženklų kolekcijos. Asortimente rasite daugiau kaip 100 prekės ženklų, 10 000 modelių rėmelių ir saulės akinių: „Giorgio Armani“, „Dolce & Gabbana“, „Dior“, „Gucci“, „Michael Kors“, „Miu Miu“, „Ray-Ban®“, „Stella McCartney“, „Alexander McQueen“, „Tiffany & Co.“, „Versace“, „Vogue“, „Prada“, „Jimmy Choo“, „Mont Blanc“, „Roberto Cavalli“, „Swarovski“, „Tom Ford“, „Chopard“, „Escada“, „Givenchy“, „Porsche“, „Silhouette“, „Lindberg“, GOUV/AU, „Clément Gouverneur“, „Frency & Mercury“, „Pomellato“, „Boucheron“, „Juozas Statkevicius“ ir kitų prekės ženklų.