2017 metų horoskopas: meilė ir santykiai

Laiminga pora. / Fotolia nuotr.
Laiminga pora. / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2017-01-02 13:51
AA

Dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ astrologė Lana Kutkytė apžvelgia, kas laukia 12 Zodiako ženklų 2017-aisiais. O kokias tendencijas įžvelgiate ir ko tikitės jūs?

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Partnerystės tema jums bus ypač aktuali. Tai nėra tie metai, kuomet patartina užsidaryti nuo žmonių arba galvoti vien tik apie savo poreikius. Savanaudiškumas, noras viską sudėlioti savaip, valdingumas santykiuose – tai gali būti pražutinga jūsų asmeniniam gyvenimui. Atsakingas požiūris į santykius bus būtinas, tad jei neturite antrosios pusės, tačiau planuojate susirasti, tuomet jūsų ketinimai privalo būti rimti – paviršutiniškiems meilės nuotykiams laikas bus nepalankus.

Tiems, kurie jau yra partnerystėje, tai metai, kai natūraliai pavyks sutvirtinti, patobulinti santykius, žengti svarbų žingsnį į priekį. Dauguma gali tikėtis oficialiai įtvirtinti jau turimą ryšį arba kartu su partneriu įsigyti bendro turto, pradėti bendrą projektą.

Nuo spalio galite sėkmingai planuoti šeimos pagausėjimą, tačiau tuo pat metu prasidės laikas, kai galite dažniau nei paprastai ginčytis su partneriu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki spalio mėnesio asmeniniame gyvenime gali vyrauti niūrios nuotaikos, meilės ir dėmesio stoka bei nenoras dėl asmeninio gyvenimo paaukoti laiką, kuris galėtų būti skirtas svarbiems darbams. Šiuo laikotarpiu būtent darbas bus jūsų pagrindinis meilės objektas, tad gali būti nelengvas metas tiems, kurie turi partnerį. Santykiuose gali dažniau nei paprastai trūkti romantikos, šilumos bei noro kantriai išklausyti, paguosti sunkiomis akimirkomis.

Jeigu esate vieniši, tuomet patartina antrosios pusės paieškas atidėti metų pabaigai, o šį laikotarpį skirti mokslams, darbams, savo sveikatos priežiūrai bei visiems reikalams, kurie gali užtikrinti jums tvirtą pagrindą po kojomis.

Nuo spalio mėnesio žymiai svarbesni taps santykiai, atsiras poreikis sukurti tvirtą ir ilgalaikį ryšį. Meilės reikaluose atsiras daugiau sėkmės bei progų susipažinti su įdomiais žmonėmis, kurie demonstruos jums simpatiją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiais metais būsite tarp populiariausių ir sėkmingiausių Zodiako ženklų, tad meilės bei priešingos lyties dėmesio tikrai netrūks. Tai aktyvus laikotarpis, tad nuobodžiauti tikrai neteks. Greičiausiai sulauksite nemažai malonių kvietimų, dalyvausite renginiuose, šventėse bei sulauksite prabangių dovanų ir malonių komplimentų.

Darbai ir pareigos nevilios, tad bus sunku priversti save imtis tų darbų, kurie yra būtini, tačiau neteikia malonumo. Užtat jūsų dėmesį gali užvaldyti meilės paieškos ir jau esamų santykių puoselėjimas. Jeigu tik neužsidarysite nuo pasaulio ir leisite sau mylėti – šie metai gali tapti ypač sėkmingi meilės sferoje.

Tai taip pat vaisingas metas tiems, kurie trokšta susilaukti vaiko. Jei jau turite vaikų, galite pastebėti, jog jiems būtina skirti daugiau dėmesio nei visuomet, tačiau būtent šiais metais ryšys su jais gali tapti kaip niekad gilus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kas laukia 2017 metais? Sėkmingiausi ir nepalankiausi periodai

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai ypač sėkmingi metai tiems, kurie nori sukurti darnią šeimą, bendrą buitį su savo partneriu arba pradėti vaiką. Pats metas žengti rimtą žingsnį ir paversti turimą ryšį dar gilesniu ir tvirtesniu. Jeigu esate vieniši ir vis dar ieškote savo širdies partnerio, tuomet svarbu prisiminti, jog šiais metais bus palaikomi tik rimti ketinimai ir atsakingas požiūris į ryšį su priešingos lyties atstovais.

Asmeniniame gyvenime svarbu neskubėti ir nedaryti jokių neapgalvotų pokyčių. Leiskite viskam plaukti natūraliai, tarsi pasroviui. Kad dar labiau sustiprintumėte šio laikotarpio jums dovanojamą sėkmę asmeniniame gyvenime, svarbu peržiūrėti savo santykį su tėvais, seneliais ir proseneliais. Atkreipkite dėmesį, ar dedate visas pastangas, kad šis ryšys taptų kupinas pagarbos ir meilės.

Nuo spalio laukia ypač įdomus laikotarpis, kuomet gali tekti pasirinkti vieną iš kelių pretendentų į jūsų širdį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Bendravimo, susitikimų, naujų pažinčių bei smagių nuotykių greičiausiai trūkti neturėtų. Tai išties dinamiški metai, kuomet teks gerokai pasistengti tomis akimirkomis, kuomet užsimanysite likti vieni. Aplink jus bus daugiau nei visuomet žmonių, tačiau ne su visais pavyks užmegzti nuoširdų ryšį.

Deja, dauguma santykių, ypač meilės sferoje, bus paviršutiniški arba trumpalaikiai, tad tiems, kurie svajoja apie tvirtą ir rimtą partnerį, kuris nevengtų įsipareigoti ir kurti bendrą ateitį, svarbu kantriai palaukti ir neskubėti daryti rimtų pokyčių asmeniniame gyvenime. Tiesiog bendraukite ir džiaukitės gyvenimu, tačiau nesitikėkite iš priešingos lyties atstovų gilaus emocinio ryšio bei rimtumo.

Nuo spalio įsivyraus visai kitokios tendencijos – galėsite sukurti šiltą ir nuoširdų bendravimą ir abipusį supratimą su sau svarbiu žmogumi. Seniai draugaujantiems tai puikus metas apsigyventi kartu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tapsite itin praktiški ir nematysite reikalo būti su žmogumi, kuris negali jums duoti tų dalykų, kurie šiuo metu jums atrodo būtini. Jeigu su esamu partneriu yra nesutarimų dėl materialių dalykų, tai gali tapti dažnų konfliktų, ginčų priežastimi. Daugiau jėgų ir laiko norėsite skirti tiems reikalams, kurie leidžia kurti patogų ir sotų gyvenimą, į viską žiūrėsite praktiškai ir gana atsargiai. Tai išties protingas požiūris, kadangi metas nėra tinkamas nutrūkgalviškai meilei ir neatsakingam gyvenimo būdui.

Savaime norėsite daugiau dėmesio skirti savo išvaizdai, drabužiams ir bendrai sveikatai, tad atrodysite puikiai ir trauksite aplinkinių dėmesį. Nauji prasidėję santykiai gali atrodyti nuobodūs, tačiau užtat jie bus patikimi ir nuoširdūs.

Nuo spalio atsiras daugiau galimybių pakeliauti ir tuo pačiu susipažinti su naujais žmonėmis. Laukia nemažai įdomių nuotykių ir flirto.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sausis: sėkmingiausių dienų kalendorius

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šie metai nusimato ypač sėkmingi – Jupiterio planeta atneš jums didžiulį populiarumą bei žavesį. Būsite aktyvūs ir nestokosite pasitikėjimo savimi, o tai ypač teigiamai atsilieps jūsų asmeniniam gyvenimui. Jei žinosite, ko norite, ir nusistatysite aiškius tikslus, galėsite daug pasiekti ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir darbe.

Svarbu neleisti sau pernelyg aukotis dėl meilės santykių, kadangi šie metai atneš nuostabių perspektyvų, savirealizacijos galimybių, kurias būtina išnaudoti. Jeigu nesirūpinsite savo paties gyvenimu, o būsite atsidavę partneriui ir jo poreikiams, tuomet nenustebkite, jeigu viduje prisikaups daug negatyvo, kuris gali gerokai sugadinti asmeninį gyvenimą.

Gebėkite suderinti meilės ir darbo reikalus – tai viena svarbiausių šių metų užduočių. Nepamirškite kasdien tinkamai pasirūpinti savo išvaizda bei sportuoti – tai lems daugiau nei tikitės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dažniau nei visuomet gali atrodyti, jog jūsų gyvenime kažko trūksta, tarsi reikėtų kažką užbaigti ir pradėti naują etapą. Vis dėlto svarbiausia bus išlaikyti tuos gražius dalykus, kuriuos jau turite. Naujiems santykiams pradėti nėra palankus metas, tad protingiausia būtų tiesiog dažniau būti vienumoje ir skirti laiko apsivalymui tiek fiziniame, tiek ir dvasiniame lygmenyje.

Iki spalio mėnesio skirkite kuo daugiau dėmesio savo savijautai, neskubėkite pradėti nieko naujo jokioje gyvenimo sferoje. Tai metas, kuomet turi savaime išeiti tie santykiai, kurie jau atgyveno savo laiką ir turi būti užbaigti, tad jeigu kažkas išeina, svarbu prisiminti, jog tai vyksta tam, kad galėtų ateiti nauji dalykai.

Vienatvės jausmas gali lydėti net ir tuomet, kai būsite minioje. Nuo spalio mėnesio situacija pasikeis, ir galimybių džiaugtis bendravimu su meilės partneriu atsiras daugiau nei patys tikėjotės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dėl Juodojo Mėnulio – Lilit įtakos aplinkiniai dažnai vertins jus neadekvačiai, kritiškai, įtariai. Artimiausi žmonės gali jus netinkamai suprasti, o ir jūs patys dažnai galite pridaryti nemažai klaidų, įsivelti į nereikalingus santykius arba netinkamai elgtis su savo partneriu ir taip gerokai sugadinti turimą ryšį.

Būsite itin lengvai emociškai pažeidžiami ir pernelyg jautrūs, o tai atneš rimtų nesusipratimų ne tik su meilės partneriu, bet ir santykiuose su artimiausiais draugais. Kontroliuokite savo emocijas ir prisiminkite, jog nemažai šio laikotarpio problemų bus veikiau jūsų iliuzijos nei tikrovė. Tiems, kurie turi antrąją pusę, svarbu neužmiršti, jog būtina skirti dėmesį ne tik savo partneriui, bet ir draugams, bendraminčiams.

Nuo spalio laukia įdomus periodas – galite savaime panorėti dažniau būti vienumoje arba savo noru užbaigti jau nebereikalingus jums santykius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sausio mėnesio horoskopas

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiais metais jūsų poreikiai asmeniniame gyvenime bus minimalūs. Daug svarbesni atrodys karjeros reikalai, socialinis statusas, pasiekimai. Norėsite kuo daugiau laiko skirti profesiniam augimui ir savirealizacijai, tad meilės reikalai liks antrame plane. Saldi romantika ir pasimatymai šiuo laikotarpiu gali nebent trukdyti siekti tikslų, o ir poreikio tam nejausite.

Vis dėlto pasistenkite, kad šiuo laikotarpiu užplūdęs emocinis šaltis ir noras disciplinuotai siekti didelių tikslų nesugriautų jūsų santykių su partneriu. Jeigu esate vieniši, tuomet protingiausia būtų šiais metais susilaikyti nuo rimtų žingsnių asmeniniame gyvenime ir bent iki spalio vengti naujų pažinčių.

Spalį norėsite dažniau atsipalaiduoti ir dažniau leisti laiką su bendraminčiais. Būtent per draugus galite susipažinti su nauju ir įdomiu žmogumi, kuriuo dėka į jūsų gyvenimą ateis neįprasti dalykai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasitikėsite savimi ir būsite ypač žavūs, tad priešingos lyties dėmesio sulauksite daugiau nei visuomet. Romantiškų nuotykių ir noro bei galimybių susipažinti su naujais žmonėms netrūks, tačiau jeigu jau turite partnerį, tuomet gali kilti pavojus pakenkti santykiams, išduoti ir įskaudinti artimą žmogų.

Jūsų optimizmas meilės sferoje kartais gali būti nepamatuotas ir atnešti problemų, kurių įmanoma išvengti, jeigu tik nepulsite flirtuoti su kiekvienu jums patinkančiu gerbėju. Jeigu esate vieniši, tuomet tai palankus metas susikurti naujus ir perspektyvius santykius. Visgi trukdyti gali negebėjimas apsispresti, pasirinkti vieną variantą iš kelių. Nevenkite tolimų kelionių, kadangi jos gali atnešti įdomių pažinčių bei situacijų, kurios pakoreguos jūsų pasaulėžiūrą, praturtins asmenybę.

Spalį geriau atsisakyti rimtų planų meilės sferoje, nebent kartu su partneriu turite ketinimų kurti bendrą verslą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Vertėtų daugiau dėmesio skirti savo vidiniam pasauliui, stabiliai emocinei būsenai, kadangi šie metai žada išties daug įvykių meilės sferoje, tačiau ne visi jie bus malonūs. Santykiuose bus daug romantikos, aistros, tačiau tuo pat metu ir pavydo bei savininkiškumo.

Šiais metais sunkiausia bus tiems, kurie yra vieniši ir neturi drąsos ir gebėjimo užmegzti ryšį su priešingos lyties atstovu, kadangi intymumas, savo seksualumo realizavimas bus itin svarbus ir reikalingas. Vienumoje gyvenimas gali atrodyti pernelyg sunkus ir neįdomus, tarsi beprasmis. Visgi pasistenkite neleisti aistrai ir nevaldomam meilės jausmui visiškai jus užvaldyti ir trukdyti kitiems svarbiems reikalams, kurie turi būti sutvarkyti.

Nesusigundykite vilionėmis užmegzti santykius su žmogumi, kuris jau turi antrąją pusę, – tai gali atnešti nemažai skausmo ne tik jums, bet ir aplinkiniams.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)