2015-ųjų sekso horoskopas

Mylimųjų pora. / Shutterstock nuotr.
Mylimųjų pora. / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2015-01-05 19:05
AA

Neabejotinai smalsu, koks žada būti intymusis gyvenimas šiemet.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nuo metų pradžios iki balandžio mėnesio Avinai bus nenuspėjami: tai elgsis kaip ledokšniai, tai mesis į nepatirtus eksperimentus, tai apsimes, kad partneris jiems visai nerūpi, tai bandys laikyti jį už trumpo pavadžio. Taigi, ramybės ir pastovumo tikėtis neverta. Paskui iki rugpjūčio vidurio laukia nemažai meilės nuotykių, tad, jei Avinai nenori nemalonumų (yra nelaisvi), tegul kruopščiai renkasi, su kokiais žmonėmis bendrauti vertikalioje padėtyje, o su kuriais – horizontalioje...

Vieniši tuo metu, tikėtina, sutiks tą, apie kurį tik pasvajodavo. Su sąlyga, jei neskubės pulti prie pirmos pasitaikiusios aukos ir jei nemegs santykių tik iš nuobodulio. Nuo vasaros pabaigos Avinai surimtės ir nurims, tikėtina, kad nutrauks nereikšmingas intrigėles ir išsipainios iš niekur nevedančių santykių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Oi, sunku bus su tuo seksu... Ne todėl, kad nebus su kuo ar nesinorės – tiesiog jų pasąmonės troškimai ir fiziologiniai poreikiai kurį laiką bus tarsi užšaldyti. Kai aistros bandys išsiveržti, Jaučiai jausis netgi kalti, tarsi bandytų laužyti įstatymus. Taigi, intymus Jaučių gyvenimas, deja, prėskas kaip sveikuolio vakarykštė avižinė košė.

Tėvams, kurie turi paauglių, gimusių po šiuo ženklu, vertėtų įsidėmėti: draudimais ir grasinimais, jų meilės objektų kritika kaip niekada  lengvai galite įteigti savo atžalai kaltės jausmą dėl savo seksualumo. Būkite taktiški... Vienintelis geras laikotarpis, kai Jaučiai galės atsigriebti, – vasara, tada tikėtinas ir aistringas romanas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iki balandžio mėnesio Dvyniai kaip pašėlę veršis į aistringus ir pavojingus santykius, kai kurie jų bandys realizuoti savo slapčiausius troškimus ir netgi ryšis seksui su prievartos elementais. Tačiau eksperimentuoti verta tik su patikimu partneriu, o ne su ką tik sutiktu nepažįstamuoju – galite prisišaukti bėdą. Vėliau Dvyniai aprims, nors jų seksualinis temperamentas ir toliau liks pavydėtinas iki pat rugpjūčio vidurio.

Na, o paskui, iki metų pabaigos juos ims labiau dominti socialiniai meilės aspektai: flirtas, pasimatymai, dėmesys geidžiamam objektui. Vis tik Dvyniams reikėtų būti atsargesniems lapkričio 20–21 dieną ir gruodžio 5–8 dienomis – tada yra didesnė tikimybė nukentėti nuo seksualinės prievartos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžiams fiziologija bus neatsiejama nuo dvasinių dalykų – tikrą artumą jie galės pajusti tik su žmogumi, kuris trauks ne tik fiziškai. Daugiausia energijos Vėžiai turės iki rugpjūčio vidurio, tad meilės reikalams palankesnė pirmoji metų pusė, ypač pavasaris, o vėliau Vėžiai į meilę ims žvelgti labai rimtai ir atsakingai, ribos savo kūniškus džiaugsmus – kai kuriems tai bus susiję su naujais pomėgiais, kai kuriems – su šeimos planavimu. Rudenį ir žiemą Vėžiai susirūpins sveikata, o damos, kurios svajojo apie kūdikį, lengvai tą planą įgyvendins.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei Liūtai įsiklausys į save, tai supras, kad tikrieji jų troškimai, instinktai ir svajonės tarsi skendi rūke, maišosi su dvasiniais kanonais, paaugliškais svaičiojimais ir romantiškais išgyvenimais. Bet Liūtai nelinkę labai jau į save gilintis, tad daugeliui ir liks mįslė, kodėl šiemet intymūs santykiai jų netenkina, nors progų bus labai daug.

Liūtai bus geidžiami ir populiarūs, spinduliuos energija ir žavesiu, tik štai kurie jų bus itin priekabūs partneriams, kiti ieškos ne meilės, o piniginio sandėrio, o tie, kurie vis tik ras laiko pasikapstyti po savo sielos užkaborius ir daug ką išsiaiškinti, galbūt sutiks tą vienintelį ir nepakartojamą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sausio–kovo mėnesiais patartina būti itin atsargiems. Blogiausias scenarijus – seksualinė prievarta. Mergelės bus aistringos, jas trauks eksperimentuoti, mažai bedomins tradicinis seksas, tad galimi išsiskyrimai su nuolatiniais partneriais. Vasarą Mergelių aistringumas niekur nedings, jos kartais netgi maniakiškai prisiriš prie savo mylimųjų. Jei partneris neatsakys tokiais pat jausmais arba jo apskritai nebus, labai nusiminti neverta.

Nuo rugpjūčio vidurio Mergelėms atsivers naujų galimybių, pasaulis sušvis ryškesnėmis spalvomis, jų autoritetas ir populiarumas išaugs. Gerbėjai kris po kojomis ir dovanos rožes – pats geriausias laikotarpis pasijusti sekso dievais ir dievaitėmis bus pirmoji spalio pusė.

Taip pat skaitykite: Astrologės Lanos Kutkytės 2015 metų karjeros horoskopas

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šio ženklo atstovus labiau domina ne fiziologiniai, o socialiniai aspektai: flirtas ir romantika. Aistringas seksas jiems neįsivaizduojamas be estetiško partnerio, komfortiškos ir patogios aplinkos, ilgos preliudijos. Taigi, greitukas kur nors svečių vonioje – tikrai ne Svarstyklėms. Joms reikia balanso – ir pačioms patirti didelį malonumą, ir suteikti jį partneriui. Tad partnerio pasirinkimas labai svarbus Svarstyklėms – jos nepatingės pasiieškoti tikrai lygiaverčio partnerio.

Vasarą Svarstyklių aktyvumas sumažės, tad norint išlaikyti gerą tonusą, bus pravartu pasportuoti ir tinkamai maitintis – tuomet rudenį šio ženklo atstovai be vargo susprogdins kokias tris seksualumo bombas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jie turi galingą seksualinį temperamentą iš prigimties, bet šie metai tokie, kad jų seksualumas šiek tiek priblės, tačiau to jų lėtesni ir melancholiškesni partneriai net nepastebės. Iš esmės Skorpionai jausis kur kas geriau nei praėjusiais metais, bus optimistiškesni ir turės daugiau energijos, todėl jiems nėra dėl ko nerimauti. Nuo vasaros jie jau ir patys pastebės, kad tapo dar aistringesni ir spontaniškesni. Rudenį vertėtų daugiau laiko skirti ne meilės žaidimams, o pasirūpinti sveikata.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Metų pradžioje juos traukte trauks į avantiūras, tad aplinkiniams Šaulių gyvenimas gali pasirodyti beprotiškas: atsitiktiniai santykiai, žaibiški įsimylėjimai, intrigos, skandalai, neištikimybė. Nors šio ženklo atstovai iš esmės tokie nėra: jie žino, kas yra moralė ir atsakomybė. Tad patartina iki pavasario vidurio save pakontroliuoti, kad paskui nereikėtų teisintis ir raudonuoti. Vėliau Šauliai savo elgesiu jau mažiau šokiruos, o jei sutiks jų iniciatyvas palaikantį partnerį, išgyvens tikrą laimės jausmą.

Taip pat skaitykite: Rytų horoskopas 2015 metams pagal gimimo metus

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki vasaros pabaigos jie turės nemažai galimybių pritaikyti savo intymiąją patirtį: gyvenimas pasiūlys įvairiausių malonumų. Bet visa tai liks padorumo ribose, nes fiziologinės Ožiaragių reikmės beveik visada nesikerta su moralės normomis. Jie ne iš tų, kurie šokiruoja savo iškrypėliškomis manieromis, jų intymusis gyvenimas be jokių audrų – kaip saulėtas vasaros pavakarys: žinai, kad bus gera, saugu ir malonu.

Nuo rugpjūčio vidurio intymusis gyvenimas kiek atauš, sekso bus mažiau, bet dėl to jie tikrai nesiraus plaukų. Ožiaragiai sekso nesureikšmina – tai jiems tik dar viena gyvenimo dėlionės detalė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Viskas kaip paprastai – nieko labai naujo. Aistringesni Vandeniai taps tik nuo pavasario vidurio iki vasaros vidurio: tada svarbiausias jiems bus asmeninis gyvenimas, artumas, intymumas ir romantika. Na, o vėliau fortūna nuo jų irgi visai nenusisuks. Sekso netrūks, bet Vandeniai vengs bet kokių su partneriais susijusių problemų, į viską žvelgs kur kas paprasčiau nei praėjusiais metais.

Vandeniai – vieni iš tų, kuriuos visai tenkina įprastas, tradicinis seksas, tik nedaugelį jų gali patraukti tokie eksperimentai kaip grupinis seksas, bet dėl to jokių problemų jie nepatirs, jiems niekas negrės, jų niekas nepasitiks su kočėlu tarpduryje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jų seksualinis gyvenimas priklausys nuo romantiško nusiteikimo (bus įsimylima, svajojama, idealizuojamas partneris, rašomi eilėraščiai ir liejamos ašaros). Mylimasis bus taip sudievinamas, kad net mintis apie seksą su juo atrodys šventvagiška, tad seksas bus tik sapnuojamas – tai labiau, aišku, būdinga moterims.

Vyrai stengsis savo jausmus partnerei lieti, aišku, ne eilėraščiais, o spontaniškai stengsis su ja suartėti bet kur ir bet kada, tad dėl to gali atsidurti keistoje situacijoje: staiga apsižiūrės, kad moteris kažin ar verta jo kunkuliuojančių jausmų.