15 įdomesnių patiekalų su ryžiais

Ryžiai su mėsa ir daržovėmis / Fotolia nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2013-11-27 15:00
Ryžių įvairovė itin turtinga: ilgagrūdžiai, laukiniai, apvaliagrūdžiai, rudieji, raudonieji… Jie puikiai tinka kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo, o neretai ir patys tampa svarbiausia sudėtine valgio dalimi.

Pasitelkdamos ryžius, galite sukurti net ir jums pačioms netikėtų šedevrų! Kuo verta pasigardžiuoti? Siūlome net 15 puikių idėjų, kurios praskaidrins jau pabodusį valgiaraštį! Juk ryžiai puikiai dera tiek su saldžiais, tiek su pikantiškais patiekalais.

Ar žinote, kaip taisyklingai virti ryžius? Jums patars virtuvės žinovas Liutauras Čeprackas. Net patyrusiai šeimininkei kartais nepavyksta, tad į šefo patarimus verta įsiklausyti.

Tobulas pasirinkimas sočiai, gardžiai ir nepakartojamai vakarienei – daugiaryžis. Apie jo ruošimo paslaptis skaitykite štai čia.

Na, o dabar rinkitės ir gaminkite!

{recipe|176}{recipe|241}{recipe|366}{recipe|960}{recipe|961}{recipe|1626}{recipe|1697}{recipe|1960}{recipe|2036}{recipe|2290}{recipe|2493}{recipe|3029}{recipe|3238}{recipe|3471}{recipe|3556}

! DAR DAUGIAU PATIEKALŲ SU RYŽIAIS RASITE ČIA.

Ji24.lt

Naujausi straipsniai