15-ąjį gimtadienį švenčiantis Palangos restoranas „deCuba“ lankytojams pristato vasaros naujienas

Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirkos
Autorius: Projekto partnerio turinys
Publikuota: 2020-07-23 14:23
Vieninga, jaunatviška ir energija trykštanti Palangos restorano „deCuba“ komanda šią vasarą, kaip ir daugelis miesto gyventojų bei svečių, nepraleido jubiliejinių Palangos „Aurum 1006 km“ lenktynių.

Restorano „deCuba“ įkūrėja, verslininkė ir filantropė Loreta Levickytė-Dirks taip pat dalyvavo jubiliejinėse lenktynėse ir netgi vadovavo klasikinių automobilių paradui. Norėdama palaikyti istorinių automobilių puoselėjimo tradiciją Palangoje, įsteigė pagrindinę – „Aurum 1006 km“ lenktynių gražiausio klasikinio automobilio taurę.

Iškilmingo, daugybės praeivių dėmesį prikausčiusio senovinių automobilių parado metu, kuris vyko J. Basanavičiaus gatvėje, visi istoriniai automobiliai išsirikiavo šalia restorano „deCuba“. Per iškilmingą priėmimą parado dalyviai buvo vaišinami gurmaniškais užkandžiais.

Restorano „deCuba“ profesionali virtuvės komanda specialiai šia proga paruošė ant griliaus keptų ančių krūtinėlių su prancūziškomis bulvytėmis ir gardžių vieno kąsnio lašišų užkandėlių. „Labai vertinu ir branginu antikvarinius automobilius, žaviuosi jais, todėl noriu palaikyti organizatorius ir padėti jiems puoselėti šią gražią Palangos lenktynių tradiciją“, – sakė L. Levickytė-Dirks, kuri pati vairuoja antikvarinį automobilį.    

Palangos J. Basanavičiaus gatvės viduryje įsikūręs restoranas „deCuba“ šią vasarą atšventė penkiolikos metų jubiliejų. Per trumpą laiką jis užsiaugino būrį ištikimų skirtingo amžiaus lankytojų.

Daugelis palangiškių ir kurorto svečių jau neįsivaizduoja savo atostogų be šio restorano: originalus interjeras, didžiulis sodas, kurį šiemet papildė dar įspūdingesni fontanai, idealiai vasaros nuotraukoms tinkantis margaspalvis gėlių tiltelis. Kokybiškos virtuvės platus patiekalų pasirinkimas sukuria idealią atostogų atmosferą ir pozityvią nuotaiką. 

Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.

Meniu kiekvieną sezoną drauge su restorano direktore Ala Kretschmann kruopščiai atnaujina pati restorano įkūrėja L. Levickytė-Dirks, todėl čia viskas apgalvota iki smulkmenų ir tinka kiekvienam – tiek subtilaus, gurmaniško skonio mėgėjams, tiek tradicinius cepelinus dievinantiems poilsiautojams.

Šiemet, pasak A. Kretschmann, didžiausia restorano meniu naujiena – pačios savininkės Prancūzijos regione atrastos ir išbandytos itin subtilaus skonio ančių kepenėlės. „Tai mūsų pasididžiavimas, kurį galime pasiūlyti net ir išrankiausio skonio gurmanams. Delikataus ir švelnaus skonio kepenėlės nepalieka abejingų. Loreta ilgai ieškojo, kol jas atrado ir pasiūlė mūsų restorano lankytojams“, – gurmaniška naujiena džiaugėsi direktorė.  

Restoraną „deCuba“ mielai renkasi didelės draugų kompanijos ir šeimos su vaikais. Čia mažiesiems sukurtas tikras rojus: jie gali nevaržomi suktis spalvingose karuselėse arba žaisti restorano sode įrengtoje žaidimų aikštelėje, o savaitgaliais jų laukia patys smagiausi žaidimai su linksmaisiais animatoriais. 

Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.

Restoranas „deCuba“ ne tik visos komandos, direktorės A. Kretschmann, bet ir pačios įkūrėjos L. Levickytės-Dirks nuolat globojamas, prižiūrimas ir puoselėjamas, todėl viskas tikra, skanu ir kokybiška. Kiekvienas svečias pasitinkamas su meile ir šiluma.

„Kasmet stengiamės savo svečius nustebinti ypatingomis naujienomis. Šįmet, be atnaujinto meniu, taip pat siūlome smagią atrakciją lankytojų akims džiuginti ir gerai nuotaikai palaikyti. Kas antrą savaitgalį profesionali piešimo ant kūno – „body art“ meistrė Simona Broks tapydama ant restorano parinktų modelių sukuria išskirtinį teminį šou „deCuba“ lankytojams. Į šį žaismingą, atraktyvų ir geras emocijas keliantį tapybos ant veido ar kūno veiksmą gali būti įtraukti ir visi norintys restorano lankytojai“, – pasakojo L. Levickytė-Dirks.

Atrakcija, pasak Loretos, sulaukė milžiniško populiarumo ir restorano lankytojų pritarimo. Žmonės noriai bendrauja, linksminasi, fotografuojasi atminčiai su meniškai papuoštais personažais. 

Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/I.Mockutės-Pocienės nuotr.

Restoranas „deCuba“ – tai vieta, kurią per penkiolika metų pamėgo miesto gyventojai ir kurorto svečiai. Draugų kompanijos, šeimos su vaikais, romantiškos įsimylėjėlių poros ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio pamilo šią nuostabią gero skonio, jaukios aplinkos ir romantikos oazę pačiame miesto centre, nes būtent čia gimsta pačios gražiausios ir įsimintiniausios jų atostogų nuotraukos. Restoraną „deCuba“ rasite Palangoje J. Basanavičiaus g. 28.

Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/FREJER fotografija
Palangos restorano „deCuba“ šventės akimirka/FREJER fotografija
Projekto partnerio inicijuotas ir parengtas turinys, už teksto turinį atsakingas partneris.

Naujausi straipsniai