„1000 km lenktynes“ vainikavo audringas popžvaigždžių koncertas

„69 danguje“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.
„69 danguje“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2014-07-19 20:09
AA

Šeštadienio vakarą baigėsi jubiliejinės 15-osios „1000 km lenktynės“, kurios vieniems dalyviams atnešė pergalę, o kitiems – karčias pralaimėjimo ašaras bei norą jėgas išbandyti kitais metais. Laukiant nugalėtojų, kurie šiemet buvo renkami iš startavusių 42 komandų, ant didžiosios Palangos scenos netrūko dainų.

Koncertą pradėjo ir startą jam davė oficialųjį lenktynių himną „Lietuvoj mums gera“ atlikęs seksualusis trio „69 danguje“. Koncerto vedėjo vairas buvo patikėtas Arūnui Valinskui.

„1000 km lenktynių“ koncerte – žinomų atlikėjų ir grupių pasirodymai (51 nuotr.)
+45

Nors Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus pora yra gyvenime, tačiau scenoje jie drauge pasirodo retai. Šeštadienio vakarą jie atliko romantišką dainą apie meilę, kuri sulaukė susirinkusiųjų ovacijų.

Lenktynes laimėjo „Liqui Moly Racing Team Lithuania“ komanda, kurios trečios serijos BMW automobilis iki raudonų vėliavų rodymo pradžios pirmavo.

Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmą kartą lenktynėse dalyvavusi grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė su komanda „Kas tas Blue Sheep?“ finišavo 24-oje vietoje iš lenktynes pradėjusių 42 komandų. „Ačiū visiems palaikiusiems! Mes finišavome ir net 24 vietoje. Nesitikėjome. Va, jums ir merginos. Tiems, kas juokėsi, še tau, boba devintinės“, – iš karto po finišo socialiniame tinkle rašė N.Bunkė.

Baigiamajame koncerte susirinkusius taip pat linksmino Birutė Petrikytė, Inga Valinskienė, Vaida Genytė, Evelina Sašenko, Aistė Pilvelytė, Irūna Puzaraitė, „Pop Ladies“, „Studentės“, „Naujos pupytės“, „4 Roses“, „Magnit“, Vaidas Baumila, Rytis Cicinas, Ilja Aksionovas, Ruslanas Kirilkinas ir dar būrys garsiausių Lietuvos atlikėjų.

Vakaro kulminacija, kurios visi laukė, į sceną subūrė lenktynių nugalėtojų komandą su broliais Ignu ir Jonu Gelžiniais priešakyje bei himno atlikėjas „šeškes“, kurios savo daina pasveikino „1000 km lenktynes“ laimėjusį ekipažą.

Daugiau apie lenktynes ir kaip sekėsi dalyviams skaitykite čia.

Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.