„X Faktoriaus“ nugalėtojai „Good time boys“ žengia į naują etapą – pristato muzikinį klipą

Grupė „Good Time Boys“/Asmeninio archyvo nuotr.
Grupė „Good Time Boys“/Asmeninio archyvo nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2019-07-31 16:39
AA

Muzikinio TV3 televizijos projekto „X Faktorius“ nugalėtojai grupė „Good time boys“ savo gerbėjams turi gerų žinių. Rokeriai pristato naują dainą „Not a Sound“ ir jai sukurtą muzikinį klipą. Tai pirmas muzikinis vaizdo klipas grupės istorijoje ir naujo kelio pradžia.

Dainai žodžius parašė grupės vokalistas Gabrielius Šurna. Muziką sukūrė visi grupės nariai. Tai pirmoji autorinė daina, kurią grupę pristato gerbėjams po „X Faktoriaus“ laimėjimo. Gabrielius neslepia, kad sužinoti, kaip gerbėjai pasitiks kūrybą, yra labai įdomu. Iki šiol klausytojai vertino tik grupės narių atlikimo meną, o dabar galės įvertinti ir kaip kūrėjus. Būtent gerbėjų pastabos ir pagyros veda grupės narius į priekį, skatina judėti toliau.

„Šis kūrinys yra apie apatiją santykiuose ir apie tai, kaip pasikeičia jausmais tik įsimylėjus ir praėjus daug laiko. Supranti, kad nelabai tinkate vienas kitam, santykiai atšąla. Išsivysto apatiją ir tau niekas neberūpi. Tačiau mes į apatiją pažvelgėme plačiau. Klipe aptariama ne tik poros, bet ir visuotinė apatija“, – pasakoja grupės lyderis G. Šurna.

Prie klipo kūrimo prisidėjo ne tik grupės nariai, bet ir scenos profesionalai. Rokeriams padėjo „X Faktoriaus“ teisėjas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, „X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas. Įdomiausia G. Šurnai buvo filmuotis gatvėje, užsidėjus ant galvos kartotines dėžes. Kai kurie praeiviai neslėpė nuostabos, klausė, kas čia vyksta. Atsirado mergina, kuri prisijungė prie filmavimo ant galvos užsidėjusi savo atsineštą dėžę.

Grupė „Good Time Boys“ „X Faktoriaus“ finale/Teodoro Biliūno nuotr.

Grupės planuose – ir albumo išleidimas, nes rokeriai yra sukaupę nemažai savo kūrybos dainų. Viename iš vasaros muzikos festivalių muzikantai atliks net devynias autorines dainas. Gabrielius džiaugiasi, kad koncertų svečiai noriai priima grupės narių sukurtas dainas, jos po koncertų sulaukia pagyrų. Žinoma, populiariausia – grupės „Queen“ dainos, jas klausytojai mėgsta labiausiai.

Grupės vokalistas sako, kad svarbiausia dabar pasinaudoti žinomumu ir kantriai siekti užsibrėžtų tikslų. Gabrielius tikina, kad dalyvavimas ir „X Faktoriaus“ laimėjimas atnešė grupei pripažinimą, finansinės naudos ir patirties. Per vasarą grupė surengs daugiau nei 40 koncertų. Tai išties įtemptas grafikas, su kuriuo ateina ir nuovargis, išbandymai grupėje.

„Koncertuojame įvairiuose festivaliuose, šventėse. Visada atsiras žmonių, kurie tavęs klausys grojant. Tačiau kiekvieno muzikanto svajonė yra uždirbti iš savo muzikos. Pagaliau mes tą patyrėme, žmonės mums moka pinigus už koncertus. Visai nesvarbu, kiek miegojome, ar esame pavargę. Stengiamės scenoje atiduoti visą save. Visi grupės nariai nuolat leidžiame laiką kartu. Neišvengiame ir ginčų, tačiau mūsų ryšys labai sustiprėjo. Geriau pažinau visus ne tik muzikine, bet ir bendravimo prasme“, – pasakoja G. Šurna.