„Volfas Engelman Nealkoholinis“ pristato: „Džentelmenų pokalbiai“ su lenktynininku Benediktu Vanagu

Benediktas Vanagas ir Tadas Rimgaila/Irmanto Gelūno/„Žmonės Foto“ nuotr.
Benediktas Vanagas ir Tadas Rimgaila/Irmanto Gelūno/„Žmonės Foto“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2019-05-14 11:15
AA

Skirtingų išsilavinimų, užsiėmimų ir pomėgių turinčius šiuolaikinius džentelmenus laidoje „Džentelmenų pokalbiai“ kalbinantis vedėjas Tadas Rimgaila šį kartą nepriekaištingai tvarkingame garaže kalbins lenktynininą Benediktą Vanagą.

Profesionalaus lenktynininko karjeros siekęs daugiau nei du dešimtmečius, Benediktas Vanagas laidoje sako, kad jo svajonės bei tikslai bėgant metams keitėsi.

„Kai buvau paauglys, turėjau daug materialių tikslų: kaip nusipirkti pirmąjį „Porsche“ gyvenime, vėliau turėti „Ferarri“, pasiekti vienokį ar kitokį greitį, bet visą tą esu jau padaręs. Dabar man svarbu, kad jaunuoliai taptų tikrais profesionalais, kad valstybė, kurioje gyvename, būtų stipri. Tai tokie sunkiai pamatuojami dalykai ir sunkiai apčiuopiami“, – kalba jis.

Benediktas pasakoja ir apie tai, kaip nelengva paskirstyti dėmesį sportui bei šeimai. Du vaikus auginantis lenktynininkas neslepia – jis neskiria šeimai tiek dėmesio, kiek galėtų.

„Per daug gyvenu tą savo gyvenimą ir nebūtinai šeima dėl to nekenčia. Aš toks buvau visą laiką“, – sako Benediktas Vanagas.

Žinomas vyras prisimena ir savo tėtį, kuris nuo vaikystės jam tapo tikru pavyzdžiu. 

Kiekvieną antradienį kviečiame žiūrėti „Volfas Engelman Nealkoholinis“ ir „Žmonės“ projekto „Džentelmenų pokalbiai“ laidą portale Žmonės.lt, o ketvirtadieniais – naujausiame žurnale „Žmonės“, stebinančiame papildytos realybės sprendimais.

Laidoje „Džentelmenų pokalbiai“ – Benediktas Vanagas (5 nuotr.)
+2