„Finalo ketverto“ narys Gabrielius Vagelis: „Žmonėms nepatinka savimi pasitikintys atlikėjai“

Gabrielius Vagelis/LNK nuotr.
Gabrielius Vagelis/LNK nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2019-03-08 13:52
AA

Sekmadienį 19 val. LNK televizijos eteryje ir vėl griaudės „Finalo ketvertas“. Nuo finalo prasidėjusios laidos kūrėjai žada, kad toliau bus dar geriau. Muzikiniuose sostuose po dramatiškų permainų sėdi Kotryna Juodzevičiūtė, Gabrielė Banevičienė-Gabi, Justina Budaitė-Juna ir Gabrielius Vagelis (23). Vieninteliam ketverto vyrui dar nebuvo galimybės atlikti solinį numerį.

„Jau praėjusią savaitę be galo norėjau pasirodyti dvikovoje. Buvau pasiruošęs, todėl dabar nežmoniškai laukiu kitos transliacijos. Tikiu, kad Šarūnas Kizla-Sharray, gavęs šansą per premjerą, dvikovai rinksis mane. Jis – puikus vokalistas, manau, bus labai gera ir įtempta kova dėl žiūrovų balsų ir simpatijų“, – atskleidė dainininkas.

Premjerinės laidos metu įvyko dvi dvikovos ir abi jas laimėjo ne „Finalo ketverto“ nariai, o pretendentai. „Iš vienos pusės tai gąsdina, matyt, žiūrovams nepatinka, kad kažkas finalininkus išrinko už juos, jie nemėgsta savimi pasitikinčių atlikėjų. Vis dėlto, būdamas scenoje tiesiog privalai savimi pasitikėti, kitaip visko bijosi ir nebūsi įdomus“, – svarstė G. Vagelis.

„Man labai reikia pergalės „Finalo ketverte“. Šiuo metu įrašinėju debiutinį albumą, o mano svajonė – pilnos arenos ir minia, kartu dainuojanti mano dainą. Tikiu, kad įveikęs konkurentus galėčiau pasiekti dar daugiau žmonių, kuriems mano muzika pasirodytų artima“, – atskleidė dainininkas.

„Mano pagrindinis tikslas – sujaudinti klausytojus, suteikti jiems naujų emocijų. Svajoju ir apie tarptautinę karjerą, bet šiuo metu svarbiausia paliesti žmones Lietuvoje, parodyti jiems savo kūrybą ir įtraukti į muzikinę kelionę. Norėčiau „Finalo ketverto“ scenoje atlikti ir savo kūrinį, tikiuosi, tai įvyks“, – atskleidė Gabrielius, dar neturėjęs galimybės užkariauti „Finalo ketverto“ žiūrovų simpatijų.

„Finalo ketvertas“ – muzikinis projektas, kurio kiekviena laida – lyg finalas. Keturi pergalės verti vokalistai ir pretendentai, norintys iš jų atimti vietą „Finalo ketverte“. Šią savaitę muzikinius sostus užėmė Gabrielė Banevičienė-Gabi, Kotryna Juodzevičiūtė, Gabrielius Vagelis ir Justina Budaitė-Juna. Trys teisėjų Vido Bareikio, Egidijaus Dragūno-SEL ir Martyno Tylos „taip“ gali suteikti šansą pretendentui kviesti į dvikovą vieną „Finalo ketverto“ narių. Dvikovos baigtį tiesioginiu balsavimu visuomet nulemia televizijos žiūrovai. „Finalo ketvertas“ – sekmadieniais 19 val. per LNK televiziją.