Šventiniam Kalėdų stalui – 16 mėsos vyniotinių receptų

Kalakuto vyniotinis / Shutterstock nuotr.
Kalakuto vyniotinis / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2014-12-21 13:00
AA

Jei jau svarstote, ką padėsite ne tik ant Kūčių, bet ir ant Kalėdų stalo, siūlome akis paganyti į mėsos vyniotinių receptus.

Juk jau pats metas pradėti juos ruošti ar bent jau pasipraktikuoti, kad ant Kalėdų stalo netektų dėti „pirmojo prisvilusio blyno“. Portalo Ji24.lt receptų skiltis siūlo Kalėdoms pasigaminti pačių įvairiausių mėsos vyniotinių: iš vištienos, kiaulienos, jautienos, veršienos ar netgi iš bulvių.

O ir pagardinti savo vyniotinius galite pačiais įvairiausiais ingredientais: egzotiškaisiais mangais, špinatais, džiovintais vaisiais, riešutais ar kiaušiniais. Juk mėsa su šiais pagardais išties puikiai tinka, o ir jūsų pačių pagamintas vyniotinis ne tik taps puikia Kalėdų stalo puošmena, bet ir bus puiki užkanda belaukiantiems pagrindinių patiekalų.

Juk po ilgojo pasninkavimo daugeliui mėsos norėsis jau vos tik prisėdus prie Kalėdų stalo. Tad nudžiuginkite savo šeimos narius ir giminaičius gardžiais mėsos vyniotiniais ir smagiai atšvęskite didžiąsias metų šventes!

{recipe|2515}
{recipe|3876}
{recipe|3899}
{recipe|4406}
{recipe|1282}
{recipe|319}
{recipe|321}
{recipe|322}
{recipe|1789}
{recipe|318}
{recipe|183}
{recipe|320}
{recipe|1281}
{recipe|2605}
{recipe|4411}
{recipe|2500}