2018-ųjų stebuklas! Amžinos priešės Angelina Jolie ir Jennifer Aniston susivienijo

Jennifer Aniston ir Angelina Jolie / Scanpix nuotr./Žmonės.lt montažas
Jennifer Aniston ir Angelina Jolie / Scanpix nuotr./Žmonės.lt montažas
Šaltinis: Žmonės.lt
2018-01-05 13:05
AA

Šį sekmadienį Holivude vyksianti apdovanojimų ceremonija „Auksiniai gaubliai“ jau skelbia sąrašą žvaigždžių, kurios metų geriausiems įteiks žėrinčias statulėles. Ketvirtadienį šis sąrašas pasipildė naujomis garsiomis pavardėmis: Hellen Mirren, Emma Stone, Jennifer Aniston ir Angelina Jolie.

Angelina Jolie ir Jennifer Aniston jau nuo seno žinomos priešės. Juoda katė tarp jų perbėgo daugiau nei prieš dešimtmetį, kai Bradas Pittas paliko savo tuometę žmoną Jennifer dėl Angelinos. Prieš metus subyrėjo ir Angelinos bei Brado santuoka, vis dėlto tai neprivertė garsių moterų užkasti karo kirvio. Jau eilę metų jos nesirodo net tuose pačiuose renginiuose.

Tačiau jau šį savaitgalį dvi Holivudo divos susitiks „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoje. Juk šių metų iškilmėse svarbiausios ne statulėlės, o solidarumas. Po sekso ir prievartos skandalų Holivude judėjimai #MeToo ir „Time's Up“ paragino visas viešnias rengtis juoda gedulo spalva, susitelkti kovoje prieš lytinį smurtą prieš moteris. Ši kova kur kas didingesnė nei asmeniniai Angelinos ir Jennifer nesutarimai.

Jennifer Aniston išsiskyrė su Bradu Pittu, kai šis užmezgė romaną su Angelina Jolie / Vida Press nuotr.

Štai J.Aniston neseniai paaukojo pusę milijono dolerių judėjimui „Time's Up“, kuris padeda vyrams ir moterims, patiriantiems priekabiavimą ir lytinį smurtą darbe. Tuo tarpu A.Jolie yra viena iš būrio aktorių, viešai prabilusių apie Harvey Weinsteino seksualinius nusikaltimus.

„Būdama jauna patyriau blogą nutikimą su Harvey Weinsteinu. Todėl nusprendžiau daugiau niekada su juo nebedirbti ir įspėjau kitas moteris, kurios su juo ryžosi dirbti“, – leidiniui „The New York Times“ sakė Angelina.