Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
„NORFOS ekspertai. Apie maistą ir ne tik“
Gyvenimo būdas
Kasdieniam stalui – natūralaus raugo duona, šventėms – nostalgiški tortai ir pyragai
Gyvenimo būdas
Produktų šviežumas „Norfos“ lentynose – kas tai garantuoja?
Gyvenimo būdas
Ypatingas mėsos paruošimo būdas leidžia mėgautis puikiais patiekalais be vargo
Gyvenimo būdas
Siurprizas pasitinkant šaltibarščių sezoną – naujo skonio marinuoti burokėliai
Gyvenimo būdas
Kai nėra laiko ar ūpo gaminti: kelios minutės – ir naminis maistas jau ant stalo
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Sveikiems sąnariams ir gražiai odai – šaltienos gabalėlis su natūralaus kolageno užtaisu
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Gyvenimo būdas
Varškė – geros savijautos garantas: ar galima šaldyti ir kodėl ji svarbi nuo vaiko iki senjoro?
Gyvenimo būdas
Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?
Gyvenimo būdas
Po gabalėlį kasdien – pavasarį energijos ir sveikatos suteiks produktas, kurį kone visi turime šaldytuve
Gyvenimo būdas
D.Dundulis: kas antras Lietuvoje paskerstos kiaulienos kilogramas parduodamas „Norfoje“
Gyvenimo būdas
Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes
Gyvenimo būdas
„Rivonos“ pieninė žengia į modernių technologijų amžių: aukštesnė produktų kokybė ir nauji skoniai
Gyvenimo būdas
Kaip išsirinkti šviežią mėsą: svarbūs trys kriterijai